Groene asperges zijn heerlijk om te grillen, wokken en om soep van te maken. Deze keer heb ik ze kort gebakken en afgeblust met Gimber en citroen. Gimber is een biologisch gember en citroen drankje, wat je op allerlei manieren kan gebruiken. Onlangs heb ik al meerdere hartige en zoete recepten op de website gezet. Deze non-alcoholische drank is dus ideaal en kan je oneindig mee variëren. Zie hieronder het Groene asperges met gember en citroen recept!
Koken jullie ook zo graag met asperges? Ik vind ze beiden zo lekker en ze passen heel goed bij de licht-pittige smaak van gember (Gimber) en het frisse van de citroen.
Ook zo gek op asperges? Maak dan eens Risotto met gamba’s, groene asperges en citroen.
#Maandelijkse samenwerking met Gimber
Gimber is het organisch alternatief voor elke alcoholische drank. Het Gimber concentraat bestaat uit de beste Peruviaanse gember, kruiden en citroenen! Wordt gemaakt in België en is gemaakt met Peruviaanse gember en organische ingrediënten.
Wist je dat gember en citroen smaak oppeppend zijn?
Daarom kan je het dus ook als smaakmaker gebruiken, maar ook als shot en is het lekker in je thee. Onlangs maakte ik bijvoorbeeld zalm ceviche met gimber en een zoete bereiding met Gimber cake met rum karamel.
7 reacties
Wow! Wij zijn verzot op groene asprges