De vier bijzondere producten uit Zuid-Tirol
Het maken van je eigen gerechten is een dankbaar werkje. Het is zó veel lekkerder als het vers gemaakt wordt. Ben je op zoek naar nog meer recepten met citroen?
Kijk dan eens op deze pagina’s:
Volgen jullie The Lemon Kitchen al op Facebook, Instagram & Pinterest?
21 reacties
oe, dit ziet er lekker uit en misschien kan ik hem zelfs ook maken als niet keukenprinses.
Lekker! Ga het een keer proberen te maken.
Leuk! laat je mij weten wat je ervan vond?
Als de er dan een vega versie van die speck van maken, ben ik helemaal om?
Ja je kan de speck uiteraard weglaten, dan is het nog steeds om je vingers bij af te likken! Voeg wat extra kaas toe 🙂
Wauw, dit lijkt me een heerlijk gerecht, zou het zeker is willen proberen??
Ik krijg er meteen trek in! Wat een grappige combinatie: spek met appel! Dat lijkt me lekker fris.
Handig en simpel. Ga ik zeker gebruiken!
Leuk! Laat je weten als je het gemaakt hebt?
Wat een handig en vrij makkelijk recept. Ga ik zeker eens proberen ? en ik heb 5 sterren gegeven 🙂
Lief dankjewel! Laat je mij weten wat je ervan vond?
ga komende zomer die kant op, dus leuk om alvast in de stemming te komen, thanks
Ziet er echt lekker uit! Is mijn meug.
Aah dit wil ik echt nuuuu eten
die info over eten uit Tirol was volkomen nieuw voor mij, dus dank!! wat het recept betreft: die combi spek en balsamico azijn, die moet fantastisch zijn, dat ik daar zelf nooit op gekomen ben ! Ik zou zelf de flamkuch maken, maar oke: ik ben een zeur op dat gebied 😉
Heeel leuk! & erggg lekker! Ga t onthouden.
Ben benieuwd!
Oh dit is helemaal mijn ding! Het ziet er heerlijk uit! 🙂
Oh ik krijg hier meteen zin in, haha. Terwijl het niet iets is dat ik normaal zelf snel zou verzinnen. Thanks voor het delen en goed gedaan. 🙂
Hmm ziet er heerlijke uit!
Dit ga ik zeker proberen te maken binnenkort, lekker!