+31 6 41 72 88 77 info@thelemonkitchen.nl

Sponsor – Chaudfontaine heeft er weer twee smaken bij! Lekker verfrissend en met citrusvruchten. Wij zijn blij! De Fusions zijn ideaal om te gebruiken in cocktails en mocktails. De bekende combinatie Gin & Tonic kent iedereen wel. Om eens wat anders te proberen hebben we in plaats van tonic, met Chaudfontaine Fusion een verrassende cocktail gemaakt. Chaudfontaine Fusion bestaat uit natuurlijk mineraalwater dat komt uit de thermale bron bij het dorp Chaudfontaine vlakbij de Belgische Ardennen. Er worden natuurlijke aroma’s toegevoegd waardoor het lichtbruisende water een subtiele fruitsmaak krijgt. Leuke bijkomstigheid is dat Chaudfontaine Fusion suikervrij en calorievrij is!

Vier verschillende smaken
Het heerlijke water met natuurlijke fruitsmaken is vanaf vorige maand te verkrijgen in de supermarkt in 500 ml en 1 liter fles. De nieuwe smaken zijn framboos-limoen en limoen-muntsmaak. Vorig jaar verschenen al twee andere smaken, citroen en pompelmoes-cranberry. Alle Chaudfontaine Fusions zijn dorstlessend en fris door het toevoegen van citrusvruchten. Een favoriet is lastig om te kiezen, maar op dit moment is dat de Fusion limoen-muntsmaak!

Puur natuur Campagne
Hebben jullie de leuke commercial al gezien ‘Met dank aan de natuur’? Hier krijg je een kijkje in de wereld van water. Op de verpakking van Chaudfontaine (plat en bruisend) staat vanaf nu ook het ‘puur natuur’ logo met een verwijzing naar de website. Hier kan je een 360 graden beleving krijgen van de campagne en het dorpje Chaudfontaine, net over de grens in de Belgische Ardennen. Chaudfontaine brengt hiermee een ode aan de natuur, omdat het als natuurlijk mineraalwater veel aan de natuur te danken heeft. Door onder andere de bescherming van de bron en duurzaam watermanagement zorgt zij voor haar omgeving en wil graag zoveel mogelijk mensen betrekken bij het beleven en beschermen van de natuur.

We hebben voor deze cocktail de Chaudfontaine Fusion limoen-munt gebruikt omdat het goed combineert met kruiden en andere fruitsoorten. Het zonnetje schijnt en de zomer komt er aan, wie ga jij met deze cocktail verrassen!?

Chaudfontaine fusion cocktail

Cocktail Gin Fusion
Ingrediënten (2 personen)
1 flesje 500 ml Chaudfontaine Fusion limoen-munt
60 ml Gin
2 middelgrote aardbeien
2 takjes rozemarijn
een paar slierten komkommer

Garnering: ¼ Bloedsinaasappel of een andere citrusvrucht

Benodigdheden
2 Cocktail glazen
1 kaasschaaf
2 korte rietjes

Bereidingswijze:
Stap 1. Snijd als eerste de kontjes van de komkommer af en schaaf met een kaasschaaf 2 lange slierten van af. Draai de komkommerslierten in een rondje en verdeel over de glazen.
Stap 2. Snijd nu de bloedsinaasappel (of een andere citrusvrucht) in middelgrote plakken en snijd nogmaals door midden, zodat het als garnering op het glas kan worden gezet.
Stap 3. Schenk daarna de gin in het glas en schenk vervolgens per glas een half flesje Chaudfontaine Fusion limoen-munt erbij.
Stap 4. Leg als laatste de aardbei in de cocktail en zet het rozemarijn takje omhoog in het cocktail glas.

Misschien liever een alcoholvrije cocktail? Zonder gin is het nog steeds een lekkere mocktail! Geniet van de verfrissende cocktail met Gin, Chaudfontaine Fusion, met fruit, komkommer en rozemarijn!

Jadis Schreuder

Jadis Schreuder

Eigenaresse at The Lemon Kitchen
Ik ben Jadis Schreuder, eigenaresse van The Lemon Kitchen. Van jongs af aan verwonderd door alle smaken van de wereld. Gek op citrusvruchten met de citroen in het speciaal. Het kernwoord 'fris' zie & proef je overal in terug. Eigen recepten, styling & fotografie.
Jadis Schreuder

Blijf op de hoogte!
Maandag & vrijdag nieuwe recepten, minimaal 1 vegetarisch

vegetarisch Italiaans 3-gangenmenu met citroen www.thelemonkitchen.nl

Nieuwsbrief

Share This