Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.
16 reacties
Erg leuk en bijzonder om al reizend de culinaire wereld van een land te ontdekken lijkt me. Ik houd zelf niet van soto soep maar het was een favoriet van mijn moeder dus ik kreeg het vaak voorgeschoteld thuis 😉 (zonder bouillonblokjes inderdaad)
Wat handig dat je dit de dag van te voren al kunt maken! Zo heb je de dag zelf meer tijd voor je gasten stel ik me zo voor.
Dat klinkt als een heerlijk gerecht. Dankjewel voor de leuke tip!
Verliefd op je illustraties! Je recept lijkt een beetje op de Indonesische soep die mijn moeder altijd maakte wanneer ik verkouden was.
Het ziet er heerlijk.uit. echt wat voor mijn moeder om te maken
Altijd super interessant om een leuk ‘weetje’ bij een recept te zien. Ik hou ervan om af en toe Aziatische gerechten klaar te maken. Soms is het best moeilijk om alle ‘niet dagdagelijkse’ ingrediënten bij elkaar te krijgen. Ik maak dan ook telkens een super portie die ik daarna ook kan invriezen. Ik maak ze liever zelf klaar dan op restaurant omdat er in vele gerechten koriander zit en dit één van de weinige zaken is die ik echt niet lust. Dat is het leuke van thuis te experimenteren: je kan spelen met de ingrediënten. Bedankt voor het delen van dit lekkere gerecht!
Heerlijk, soto laat ik meestal voor me maken heb vriendinnen die dat maken en dan app sturen, kom je eten? Hahaha … nu zelf eens proberen wel zonder de rijst dan.
Weer een heerlijk recept voor in het receptenboekje.
Dat ziet er lekker uit zeg. En het kleurt ook zo zonnig geel : ) Ik vind het knap zoals je dit kunt maken.
Dat ziet er heel erg lekker uit! Ben zelf nog nooit in Indonesie geweest
Heerlijk! Ik ben er gek op! Toch ben ik nog meer een liefhebber van de Surinaams Javaanse Saoto
Als Indo kesasar kan ik zo’n recept natuurlijk heel erg waarderen. Mijn moeder kon dat vroeger ook altijd zo ontzettend lekker maken. Enak!
Goede tip om te vertellen welke rijst je het beste kunt gebruiken. Ik kan mij goed voorstellen dat de soep een dag later nog lekkerder is, omdat de smaken dan hebben kunnen intrekken.
lijkt me lekker ! maar ik heb nog wel een heleboel recepten die ik uit moet proberen 🙂
Wat een goede tips over hoe je de maaltijd kan klaarmaken.
Dit is mijn absoluut favoriete soep het hele jaar door. In Java veel gegeten.