Een gerecht wat ik met leftovers van de vorige dag gemaakt heb! Kan je het zalm recept met zuurkool en gebakken aardappeltjes nog herinneren? Daarmee heb ik een zuurkool salade met zalm, aardappel en zeekraal van gemaakt. Waar ik kappertjes en zeekraal aan toegevoegd heb. Dit kan je dus ook koud eten! Heerlijke salade wat zo op tafel staat. Een lekkere, gezonde en voedzame maaltijd.
Veel mensen weten vaak niet wat ze kunnen doen met hun leftovers. Maar wist je dat het eigenlijk heel simpel kan zijn? Veel producten zijn koud ook lekker, waardoor het maken van een snelle salade eigenlijk zo gepiept is. Het is een kwestie van doen, creatief zijn en blijven proeven. Vind je het leuk om voor 2 dagen te koken? Maak dan eerst het bovenstaand recept met zuurkool, zalm en gebakken aardappels en bewaar wat voor de volgende dag en maak dan onderstaand recept!
Lekkere winterse salade waarbij de smaken heel goed samen passen. Zuurkool salade met zalm aardappel en zeekraal is makkelijk te maken & gezond. Ben je opzoek naar nog meer zalm & zuurkool recepten? Klik dan hier!
Serveertip: lekker met een glas witte wijn!
Volgen jullie The Lemon Kitchen al op Facebook, Instagram & Pinterest?
Blijf op de hoogte van Jadis haar culinaire website & gelijknamig kookboek
Blijf op de hoogte
Blijf op de hoogte
Eén reactie