Een tijd geleden ben ik als ambassadeur van Le Creuset Nederland gevraagd om de hapjes te maken van een event bij Pollman in Arnhem. Waarbij aan verschillende foodie collega’s de nieuwe en kleurrijke Freestyle collectie gelanceerd werd. Ik heb in totaal 6 hapjes geserveerd aan 20 personen, waarbij ik als dessert deze Limoncello cupcakes gemaakt heb! De bakvormen van Le Creuset zijn super makkelijk in gebruik, dus die raad ik je dan ook aan. De limoncello cupcakes vielen deze avond goed in de smaak en daarom deel ik het recept ook graag met jullie. Met deze zomerse temperaturen hebben veel mensen Limoncello in huis. Zie hieronder het zomerse limoncello cupcakes recept!
Een bijzonder smaakvol citroen drankje wat oorspronkelijk uit Italië komt. Zo duurt het gemiddeld 4 weken om te maken, heb je duizenden verschillende soorten recepten en zweren de Italianen bij 96% (Bijna pure) alcohol. Voor mijn The Lemon Kitchen kookboek ben ik ook zelf aan de slag gegaan met een recept. Ik haal de biologische citroenen bij Ekoplaza, mijn favoriete supermarkt.
Gek op cupcakes?
Maak dan eens Lemoncurd cupcakes met citroen ricotta en maanzaad!
Eén reactie
Ik heb altijd bakken leuker gevonden dan koken haha, maar hou wel van lekker eten en dit zit hoe dan ook er weer erg lekker uit. 🙂
Rob