Zeekraal vind ik zo een lekker en bijzonder product. Het is ziltig en geeft een frisse maar ook licht-zoute twist aan eten. Het past bij van alles, van vis tot vegetarische gerechten. Zo had ik onlangs nog wat zeekraal liggen en toen dacht ik, wat kan ik hier nou nog meer mee maken!? Vaak ontstaan recepten bij mij uit het niks, ze poppen als het waren in mn gedachte op. Vaak als ik zin in eten heb (wat bijna altijd is). Geloof het of niet maar af en toe zelfs in mijn dromen, haha! Wist je dat zeekraal ook super gezond is? Zeekraal pesto met citroen is een simpel recept, wat binnen 10 minuten op tafel staat. Lekker bij jeĀ crostini, door je pasta, op je boterham met kaas of in plaats van normale pesto!
Een intens groen en lekker recept als je van pesto houdt. Zeekraal pesto met citroen maak je binnen een paar minuten en is mega lekker. Het is te vergelijken met normale Italiaanse pesto, maar dan met ziltige zeekraal. Gezond, verrassend en heerlijk.
Ben je net als ik ook zo gek op zeekraal?
Maak dan eensĀ zalmsalade met zeekraalĀ of kabeljauw met citroen en zeekraal.
Ā
Blijf op de hoogte van Jadis haar culinaire website & gelijknamig kookboek
Blijf op de hoogte
Blijf op de hoogte
4 reacties
Deze zeekraalpesto is een echte aanrader. Gemaakt van vers geplukte zeekraal. Fantastisch.
Ik heb nog walnoten toegevoegd, wat een aanrader is.
Wauw! Ongelofelijk lekker zeg!
Wow ik ben echt verrast door dit recept. Kan je zeekraal bij elke visboer halen of misschien supermarkt?