Vitamine C behandeling bij Refleqt Clinic in Haarlem

Vitamine C behandeling bij Refleqt Clinic in Haarlem

Misschien heb je het al op Social Media voorbij zien komen, ik had laatst een vitamine C behandeling bij REFLEQT CLINIC. Ik ben hier al eerder geweest voor een gezondheidscheck en toen vertelde de orthomoleculair arts enthousiast over een vitamine C behandeling. Onder het mom van gezondheid en Vitamine C wat een leuk haakje heeft naar The Lemon Kitchen. Ik had een afspraak met Jessica de huidtherapeut. Het was een verfrissende en bijzondere behandeling met een fijn eindresultaat! Lees hieronder er meer over.

refleqt clinic Vitamine C afspraak www.thelemonkitchen.nl
REFLEQT CLINIC vitamine C behandeling

Wat is Microneedling eigenlijk?

Microneedling ook wel collageen Inductie Therapie (CIT) is een methode waarbij met behulp van de ENTERPEN™ vibrerend microscopisch kleine gaatjes in de huid gemaakt worden. De kleine gaatjes die in je huid gemaakt worden, doen verder geen pijn. Hierdoor komen huid eigen groeifactoren vrij in de huid die de aanmaak van collageen en elastine (bindweefsel) stimuleren. De huid wordt hierdoor voller, gladder, weerbaarder, steviger en egaler van kleur. Klinkt aantrekkelijk he!?

jadis refleqt clinic www.thelemonkitchen.nl
Jadis Refleqt Clinic Vitamine C behandeling

Waarvoor kan je deze behandeling gebruiken?

Collageen Inductie Therapie (microneedling) met de ENTERPEN™ wordt toegepast bij de behandeling van bijvoorbeeld ruwe huid, zonbeschadegingen, pigmentvlekken en zelfs acne of striae. Benieuwd naar andere voorbeelden of meer informatie ga dan even naar de www.reflectclinic.nl.

De behandeling zorgt ook voor een betere opname van huidverbeterende werkstoffen die tijdens de behandeling worden gebruikt. Zo had de huidtherapeut bij mij vitamine C gebruikt als tussenstof serum. De huidtherapeut zal je huid en indicatie beoordelen en een persoonlijk behandelplan met de ENTERPEN™ voor je opstellen. Door in kuurverband te behandelen kan de specialist de voortgang van de behandeling nauwkeurig volgen.

Eindresultaat met de ENTERPEN™

Wat kan microneedling therapie allemaal voor ons betekenen?

  • Gladdere huid
  • Stralende, frisse en egaal gekleurde huid
  • Verfijning van grove poriën
  • Vermindering van de fijne lijntjes
  • Verbetering van de huidstructuur
  • Vermindering  van pigment- / zonbeschadigingen
  • Vermindering van acne littekens
  • Gladder maken van operatieve en/of traumatische littekens

MICRONEEDLING BEHANDELING

Hoe verloopt een Microneedling behandeling?

Vóór de behandeling wordt een serum of peeling op je huid aangebracht. Zoals eerder vermeld was dit bij mij vitamine C gebruikt als tussenstof serum. Het gebruik van een tussenstof op gel basis maakt de behandeling zowel voor de behandelaar als voor de cliënt comfortabeler. Ook worden de gebruikte effectieve werkstoffen tijdens een behandeling tot 80% opgenomen door de huid.  De ENTERPEN™ maakt met mega kleine steriele naaldjes, die vibrerend over de huid gaan, micro gaatjes in de huid. De behandeling kan licht prikkelend aanvoelen. Diep in de huid wordt het natuurlijke herstelproces geactiveerd waarbij collageen en elastine wordt aangemaakt. De huid wordt steviger en voller en de huidteint egaler en stralender. De behandeling duurde bij mij ongeveer 20 minuten.

Wat voel ik direct na de behandeling?

Afhankelijk van het behandelde gebied en de intensiteit van de behandeling zal de huid er wat roder uitzien en warm/prikkelend aanvoelen. Dit gevoel zal na een paar uur na de behandeling afnemen, maar de lichte roodheid kan enkele dagen aanhouden. Gelukkig is dit makkelijk met make-up te maskeren. Zo krijg je na de behandeling (als je dat wilt) een minerale make-up aangebracht van Jane Iredale. Prachtige producten!

jadis refleqt clinic www.thelemonkitchen.nl
Jessica van REFLEQT CLINIC 

Wanneer is het eindresultaat van de behandeling zichtbaar?

Het aanmaakproces van elastine en collageen heeft wel even tijd nodig. Dit proces vindt geleidelijk plaats in de huid. Na ongeveer 2 a 4 weken zullen de eerste huidverbeteringen zichtbaar zijn. Het verbeteringsproces in de huid kan zelfs tot 6 maanden aanhouden. Je kan ervoor kiezen om vaker te gaan en dan zal het resultaat nog beter en langer zichtbaar zijn. Ik ben nu twee weken geleden behandeld en al enorm verrast!

Ben je ook nieuwsgierig en wil je advies of een afspraak maken?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Maak dan een afspraak voor een (kosteloos en vrijblijvend) consult. Samen met de huidtherapeut zal je de mogelijkheden bespreken en kijken wat de meest geschikte behandeling voor jou is. Heb je ook een behandeling gehad? Laat je het dan weten?

Volgen jullie The Lemon Kitchen al op Facebook, Instagram & Pinterest?

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.

Jadis-met-stappel-tlk-kookboeken-uitsnede

Meld je aan voor de nieuwsbrief van The Lemon Kitchen

Blijf op de hoogte van Jadis haar culinaire website & gelijknamig kookboek

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief

Blijf op de hoogte