The Lemon Kitchen & Betty's Kitchen's Kantoor

The Lemon Kitchen & Betty's Kitchen's Kantoor

YES! Wat een feest, eindelijk een compleet kantoor van A tot Z. Samen met goede vriendin en collega Betty van Betty’s Kitchen hebben we een gedeeld kantoor. Zoals sommige van jullie wellicht weten ben ik begin dit jaar verhuisd naar Houten (vlakbij Utrecht). Samen met mijn vriend heb ik een nieuwbouw appartement gekocht. Betty en ik waren beiden al een half jaar opzoek naar een kantoor, waar je eigenlijk alleen maar van kan dromen. Onder andere koken, fotograferen, stylen, filmen, administratie en dat allemaal op dezelfde plek!? Ja! Dat is ons gelukt in samenwerking met Flexizone. Lees hieronder meer over The Lemon Kitchen & Betty’s Kitchen’s Kantoor!

The Lemon Kitchen & Betty's Kitchen's Kantoor 'The Lemon Kitchen

Flexizone, ideaal voor ondernemers met een kantoor wens

Flexizone, daar ben ik simpelweg in aanraking mee gekomen doordat ik online ben gaan zoeken naar werkplekken & kantoren in Houten of omgeving Utrecht. Er stond een oproep dat er binnenkort een pand in Houten geopend zou worden, toevallig herkende ik de plek omdat het vlakbij de snelweg en Van der Valk Houten zit. Toevallig maar 10 minuten fietsen vanaf mijn (nieuwe) huis. Vrij snel hadden we een afspraak met Hans ingepland, tijdens de rondleiding gaven Betty van Betty’s Kitchen en ik aan dat deze ruimte met 3 New York ramen met prachtige licht inval, perfect voor ons tweetjes zou zijn!

The Lemon Kitchen & Betty’s Kitchen’s Kantoor

Eenmaal de sleutel overhandigd en het klussen en inrichten kon beginnen. Het fijne aan Flexizone is, dat je automatisch bij het huren van een kantoor ook twee tafels, stoelen, prullenbak, vakkenkast én zelfs wekelijkse schoonmaak krijgt. Het is zó fantastisch om samen een kantoor (in een prinsessen toren) te hebben. Ik merk nu dat als ik thuis kom, ook echt even thuis kan zijn. Op dit moment zijn wij een van de eerste in dit pand. Later dit jaar vertel ik o.a. meer over onze nieuwe buren en alle ontwikkelingen.

Flexizone, ook bij jou in de buurt?

Wist je dat Flexizone door heel Nederland zit? Buiten het huren van een kantoor kan je o.a. ook voor kiezen om een losse werkplek of opslag te huren. Hieronder heb ik een lijstje opgesteld met verschillende Flexizone kantoorpanden. Wie weet ook bij jou in de buurt!

“Flexizone biedt kantoor,- werk,- en opslagruimte aan creatieve bedrijven. De diversiteit aan bedrijven bij Flexizone zorgt voor een dynamische werkomgeving waar members kennis met elkaar delen en hun business versterken. Of je nu meubelmaker, architect of webshop eigenaar bent, bij Flexizone vind je een ruimte die bij je past. Een werkruimte huren doe je zonder poes pas en kan altijd flexibel.”
Ben jij ook ondernemer en zou je graag een werkplek willen? Vind je het leuk om met inspirerende ondernemers mensen omringt te worden? Overweeg je ook om contact op te nemen met Flexizone? Laat het hieronder in een bericht weten. Wie weet zien we elkaar!
Volgen jullie The Lemon Kitchen al op Facebook, Instagram & Pinterest?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jadis-met-stappel-tlk-kookboeken-uitsnede

Meld je aan voor de nieuwsbrief van The Lemon Kitchen

Blijf op de hoogte van Jadis haar culinaire website & gelijknamig kookboek

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief

Blijf op de hoogte