Een gezonde en snelle doperwten risotto met gebakken rode mul heb ik speciaal gemaakt voor de prachtige magazine Vis Culinair die een paar weken geleden uit is gekomen. Het andere recept wat ik binnenkort met jullie zal delen heeft zelfs de cover gehaald! Het idee van een knalgroene risotto zat al een tijdje in mijn hoofd en hij is ook nog eens superlekker! Wist je dat april de maand van de Rode Mul is?
Een recept wat ik gemaakt heb in samenwerking met een mooi visbureau! Want als grote visliefhebber deel ik maandelijks een nieuw vis recept. Deze doperwten risotto past super goed bij de bijzondere smaak van deze rode mul. De mul is een bijzonder soort uit de familie van de zeebarbelen. Die vooral voorkomt in het oosten van de Atlantische oceaan, de Middellandse Zee en de Zwarte Zee. Daarnaast heeft deze vis soort ook nog eens een prachtige rode kleur. Tijdens het bakken wordt de kleur wel iets minder intens, maar toch prachtig!
Smakelijk!
Ook zo gek op rode mul of andere vis recepten? Maak dan eens wrap met zalm, avocado en paprika!
3 reacties
Gisteren gemaakt en ik moet zeggen: erg lekker..!
Ik zag hem al voorbij komen, ziet er weer heerlijk uit. Alleen die vis zou er niet bij moeten zijn, dus daar maak ik kip van. Dank! gr. Jeannet