Salade The Lemon Kitchen proef je bij Coffeelab Den Bosch

Salade The Lemon Kitchen proef je bij Coffeelab Den Bosch

WIN EEN LUNCH VOOR 2 BIJ COFFEELAB!

Zoals jullie misschien al voorbij hebben zien komen, staat sinds vorige week ‘The Lemon Kitchen’ salade bij Coffeelab in Den Bosch op de kaart. Als echte Bosschenaar vind ik het een eer hiervoor gevraagd te zijn. Gedurende het jaar heb ik veel gebruik gemaakt van hun flexplekken en heb ik heerlijk zakelijk en privé geluncht. Er hangt namelijk een fijne sfeer én je kan er de lekkerste cappuccino van Den Bosch drinken. Op de menukaart staat er voor ieder wat wils. Met trots presenteer ik jullie hieronder mijn vegetarische The Lemon Kitchen salade!
Ben je benieuwd? Doe dan mee met de winactie! Ik geef voor 2 personen een lunch weg bij Coffeelab!g
coffeelab jadis schreuder www.thelemonkitchen.nl

Coffeelab

Bij CoffeeLab houden ze van hele goede koffie. Maar ze houden minstens zoveel van goede hospitality, diversiteit en ze creëren van kleine geluksmomentjes voor iedereen die onze koffie komt drinken. Om die reden opende in 2014 Coffeelab de eerste vestiging op het station van Eindhoven Centraal. Een unieke koffiebar die de stad. De oprichters, Rob Bongers, Jan-Willem van der Aa en Jeroen Veldkamp, komen alle drie uit verschillende branches. Er is een ding wat aan elkaar heel sterk bindt: De liefde voor koffie! Rob is de man achter de Horeca Development, Jan-Willem houdt zich bezig met hospitality en Jeroen is tweevoudig barista kampioen en richt zich op de productontwikkeling. “Met zijn drieën hebben we een duidelijke missie en dat is om CoffeeLab een plek te geven op zoveel mogelijk plaatsen. Waar de energie bruisend is en de behoefte naar koffie groot!”

coffeelab jadis schreuder www.thelemonkitchen.nl
coffeelab jadis schreuder www.thelemonkitchen.nl

Salade The Lemon Kitchen proef je bij
Coffeelab in Den Bosch

Een tijdje geleden ging ik met Charlotte (zij is verantwoordelijk voor de keuken in Den Bosch) en Jan-Willem om de tafel zitten om een passend gerecht van The Lemon Kitchen op tafel te zetten. In overleg hebben we gekozen voor een kleurrijke vegetarische salade met frisse dressing, biologische citroen en gerookte paprika croutons.

WINACTIE

Gefeliciteerd Saskia Meuldijk & moeder. Jullie mogen heerlijk samen in Den Bosch bij Coffeelab gaan lunchen.
Heb je mijn salade geproefd? Ik hoor heel graag wat jullie daarvan vonden.. 

15 reacties

  1. Jaaaa leuk! Je eigen salade ziet er super mooi uit. Hiervan zou ik graag samen willen genieten met mijn lieve mama <3

  2. Ik kom heel graag met mijn vriendin bij je lunchen wanneer wij weer aan het shoppen zijn in Den Bosch!

  3. Super verfrissende salade! Ben benieuwd (weet het bijna zeker) dat deze bij CoffeeLab net zo lekker zal smaken! Ik loot graag mee, dan kom ik samen met Marion Doedee!

  4. Mooie aanleiding om een dagje te gaan shoppen in Den Bosch. Ik ben daar al jaren niet geweest. Samen met vriendin Rita.

  5. Ik ben gek op Den Bosch maar nog nooit bij Coffeelab geweest ( pfff sorry )en wil heel graag met mijn lieve vriendinnetje Marieke.
    Succes Jadis ! Wat een super sprankelende site heb je ?

  6. Superleuk, ben heel benieuwd en zou hem graag willen proeven met m’n scriptiebuddy! Zij woont in Eindhoven en ik in Nijmegen, dus coffeelab in Den Bosch is onze werkplek

  7. Super leuke actie! Ik zou het super leuk vinden om deze prijs met mijn zus te delen, we wonen nogal wat kilometers uit elkaar. Dit is DE locatie om te daten in het midden! ✌?

  8. Zo leuk dit! een eigen gerecht op de kaart! Ben super trots op je! Topper! Maar nu wil ik m natuurlijk wel proeven samen met mijn vriend.

Reacties zijn gesloten.

Jadis-met-stappel-tlk-kookboeken-uitsnede

Meld je aan voor de nieuwsbrief van The Lemon Kitchen

Blijf op de hoogte van Jadis haar culinaire website & gelijknamig kookboek

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief

Blijf op de hoogte