Onlangs heb ik een uitgebreid Rosbiefrecept met friet gemaakt op de Big Green Egg. Natuurlijk is het ook leuk om te weten wat je nog meer met dit recept kan. Omdat ik het belangrijk vindt dat als je vlees eet dat het vlees ten eerste van goede en duurzame kwaliteit is. Daarnaast natuurlijk ook of het goed bereid is, want meten is weten en daar gebruik ik standaard de DOT bij. Zie hieronder het hemelse rosbief met friet en hollandaisesaus (en voor de liefhebber asperges) recept.
Rosbief is het lekkerste als je het bereidt op de Big Green Egg!
Een goed stukje vlees is bijvoorbeeld heerlijk met krokante friet en een hemelse saus zoals het hollandsaisesaus recept. Ik raad je aan om rosbief te kopen bij de slager of naar de groothandel te gaan. Dit stuk vlees werd mij aangeraden door de slager en hij vertelde dat dit vooral lekker is om te bereiden op een Big Green Egg of een barbecue. Je bent binnen 40 minuten klaar!
Heerlijke rosbief met friet gemaakt op de Big Green Egg. Heerlijk met krokante frieten, romige-frisse Hollandaise saus & asperges voor de liefhebbers. Ben je opzoek naar nog meer inspiratie zoals deze rosbief met friet?
Maak dan bijvoorbeeld eens een lekkere Rosbief met kruidenkorst & citroen
#Samenwerking met Thermapen Nederland
7 reacties
Gebruik je sap of alleen de rasp vd citroen?
Was een erg lekker en mals stukje rosbief, ik heb hem iets hoger gehouden kwa temperatuur op indirecte garing (150 graden) op de Big Green Egg. En daarna even afgefakkeld zo tot 50 graden kern temperatuur.
Ohh morgen gaat onze Big Green Egg aan!!
wij vonden het heerlijk en ja heel mals.