Een tijd geleden heb ik dit recept ontwikkelt voor Visculinair magazine & visrecepten.nl. Een inspirerende magazine en website waar je alles over vis kan lezen en zien. Een walhalla voor een visliefhebber zoals ik! Rode mul gegaard in citrusboter met knolselderijpuree is een vrij eenvoudig recept waarvoor je maar 30 minuten in de keuken hoeft te staan!
Dit is een bijzonder lekker stukje vis! Glanzend rood-paars van kleur en super smakelijk. Wist je dat je rode mul op heel veel manieren kan bereiden? Zo is het lekker om te bakken, grillen, om in in de oven te zetten maar ook op de BBQ!
Ben jij net zoals ik heemaal weg van alle vis soorten die er zijn? Wist je dat het gezond is om meerdere keren per week vis te eten en minimaal eens per week vette vis zoals zalm. Ook wel vetten voor de hersenen genoemd. En natuurijk past de biologische citroen goed bij welke vis dan ook.
Ben je nou opzoek naar nog meer vis inspiratie?
Maak dan eens Rode mul met doperwten risotto of zalm gemarineerd in limoncello van de Big Green Egg.
Volgen jullie The Lemon Kitchen al op Facebook, Instagram & Pinterest?
Eén reactie
Van rode mul had ik nog nooit gehoord.
Ziet er heerlijk uit.