Het is lente en dat betekend dat het hoog tijd is om de buitenkeuken te installeren. Dit weekend wordt het zelfs 20 graden! Bij het garen van een ‘perfect’ stukje vlees zijn de tools van Thermapen onmisbaar. Deze keer ben ik met een paar verschillende aan de slag gegaan. De smoke thermometer is een super handige thermometer waarbij je zowel de temperatuur van de BBQ/Big Green Egg kan meten als de kerntemperatuur van het vlees. Lees hieronder verder.
Een mooi sappig braadstuk waar je van gaat watertanden. Ook wel varkensnek of zelfs varkensrollade genoemd. Als je het langer laat doorgaren kan je er ook Pulled Pork van maken. Dat is ook superlekker! Binnenkort deel ik ook hier het recept van.Â
De Smoke Wireless Barbecue Thermometer is ontworpen voor barbecue liefhebbers, maar ook voor BBQ wedstrijden én professionele chefs. Daarnaast is het voor de thuiskoks natuurlijk ook ideaal. De Smoke vleesthermometer zit in een stevige behuizing en is geheel waterdicht. Er is ruimte voor 2 sensoren een voor het vlees en een voor de BBQ zelf. Waarbij je een extra display krijgt waar je 90 meter bereik mee hebt. Ideaal als je tijdens je bereiding bij je gasten wilt zijn. Benieuwd!? Bestel dan direct bij Thermapen!Â
Â
Ga je aan de slag met deze procureur of een ander grill recept? Laat je dan een reactie/review achter?
Het blijft een feest om je vis en vlees ‘perfect’ te garen op mijn EGG. Hierbij gebruik ik altijd een van de handige tools van Thermapen. Ben je opzoek naar nog meer grill inspiratie, zoals deze sappige procureur?Â
Kijk dan eens op deze pagina’s:
Â
Â
#samenwerking met Thermapen Nederland
3 reacties
Procureur word eigenlijk pas mals bij 91-92 graden
Mooi en simpel recept, houden wij wel van!
Nu wil ik ook een groen ei hehe