FEESTELIJK DESSERT
Pavlova is een feestelijk toetje, waar je mij gerust wakker voor mag maken. Het is eigenlijk een hoop lekkers bij elkaar en het ziet er ook nog eens mooi uit! Het intense van de passievrucht en het frisse van de biologische de citroen zorgen ervoor dat het dessert mooi in balans komt. Het is super makkelijk om te maken en mega lekker! Meringue/schuim is een van mijn favoriete zoetigheden. Wegens tijdgebrek heb ik de meringue niet zelfgemaakt, maar in januari zal ik hiervan ook een recept plaatsen. Ik heb namelijk een nieuwe 100% siliconen plaat van Tupperware waar ze (blijkbaar) perfect op garen. Spannend! Zie hieronder het simpele recept met Pavlova met passievrucht, mango en citroen!
Â
Serveertip: wil je het extra feestelijk aanpakken? Serveer dan deze Pavlova met passievrucht in een cocktail glaasje! Maak je dit recept voor een grote groep? Maak dan een paar keer dit recept!
Volgen jullie The Lemon Kitchen al op Facebook, Instagram & Pinterest?
Blijf op de hoogte van Jadis haar culinaire website & gelijknamig kookboek
Blijf op de hoogte
Blijf op de hoogte
5 reacties
Dat ziet er leuk en lekker uit! 😀
Oeh ik zocht nog een makkelijk en lekker kersttoetje! Denk dat dit hem wordt
Leuk! Laat je weten wat jullie ervan vonden?