Pastinaak stamppot met zeebaars, mosterd & citroen
Het is winter, dus stamppotjes worden hier wekelijks gemaakt. Maar wat bij mij echt niet mag ontbreken bij een stamppot is mosterd, vooral die van Kesbeke. Romig, scherp, licht-pittig en vol van smaak. Stamppot kan je met allerlei groenten maken en in Nederland zitten we massaal aan de pastinaak. Een voorheen vergeten groente die super voedzaam, lekker en makkelijk te bereiden is. Zie hieronder het pastinaak stamppot met zeebaars recept!
Koken met producten van Kesbeke
Ik vind het een eer om met Kesbeke samen te werken en elke keer als ik een ander product van Kesbeke in de hoofdrol zet, dan krijg ik weer nieuwe inspiratie. De producten zijn stuk voor stuk lekker en vaak ook nog eens biologisch. Deze keer ben ik met Mosterd en hun kleine augurkjes aan de slag gegaan. Een potje wat binnen de kortste keren op is en weer bij gehaald moet worden. Je koopt ze in de supermarkt bij jou in de buurt!
Ook zo gek op vis zoals deze pastinaak stamppot met zeebaars?
Maak dan eens Zalm tartaar met augurk, uitjes, mosterdzaad & citroen.
Eén reactie
Ohhh lekker hoor, ik denk dat mijn man en ik vanavond hiervan gaan genieten.