Een super lekker recept waar ik elke keer weer blij van wordt. In samenwerking met Pastaficio ontwikkel ik maandelijks nieuwe recepten. Zo eind winter vonden we het toch nog tijd om een gevulde pasta schelpen recept te delen. Hierbij heb ik meerdere recepten met elkaar gemengd. Zo komt de saus uit het spelt pasta recept met sardines en maak je makkelijk zelf citroen pesto! Zie hieronder het Pasta schelpen gevuld met tomaat, citroen & pesto recept. En voor de kaasliefhebbers wat gesmolten buffel mozzarella!
De naam van deze pasta is: Conchiglioni. Je betaald voor een zak € 3,95 (500 gram). Deze pasta is zelfs vegan! Daarnaast is het gemaakt van durum tarwe. Kan je hier met 4 personen van genieten en is de kooktijd wat langer dan normaal. Namelijk 13-14 minuten. Deze pastaschelpen kook je en kan je daarna vullen om bijvoorbeeld net zoals bij dit recept in de oven te zetten.
Op zoek naar nog meer pasta soorten? Je kan ze makkelijk online bestellen bij Pastaficio.nl
Ben jij ook zo gek op alles wat maar met pasta te maken heeft en kan je dit ook dagelijks eten? Maak bijvoorbeeld eens spelt pasta met pompoen & gorgonzola of spelt pasta met sardines, tomaat, citroen & knoflook!
2 reacties
Zo leer ik nog eens extra wat; ik had nog nooit gehoord van dit type pasta. Mogelijkheden lijken me eindeloos.
Mooi fris plaatje ook, wij bestellen hier regelmatig trouwens