Een zomers vis recept wat vrij licht is, super lekker én gezond! Op de huid gebakken zeebaars met citroen mosterdsaus is een recept wat binnen een half uur op tafel staat, serveer er een lekkere komkommersalade bij en eventueel wat gebakken aardappeltjes. Verse zeebaars van de visboer is simpelweg het lekkerst. Ik kook sowieso bijna geen vis of vlees meer bij de supermarkt, dat haal ik liever naar speciaalzaken. Zie hieronder het zeebaars met citroen mosterdsaus recept!
Zeebaars met citroen
Een lekkere witvis en is een straalvinnige en behoort tot de baarsachtige (roodbaars etc). Een super smaakvolle en wat stevigere vis, onder de wit vissen. Wist je dat de zeebaars een lengte kan bereiken van ongeveer 1 meter en maximaal 12 kg kan worden? Flinke vis dus! Je hebt het vast wel eens op de menukaart zien staan, een van de meest geliefde vissen in Nederland. Ben jij ook zo gek op vis? Maak dan eens citroen pasta met zalm en knoflook olie.
Serveertip:Â lekker met een frisse komkommer salade en eventueel wat frisse gebakken citroen aardappeltjes of bijvoorbeeld krokante frietjes.Â
Volgen jullie The Lemon Kitchen al op Facebook, Instagram & Pinterest?
3 reacties
Ik heb wel even een vraag over dit recept want als je zegt 3 paar eetlepels, bedoel je dan 6 eetlepels of gewoon 3.
Ik wil het graag binnenkort maken, ziet er verder heerlijk uit.
Makkelijk en lekker.
Lekkere combinatie was dit