Het koken met de Big Green Egg vind ik fantastisch! Elke keer wil ik mijn skills verbeteren. Het koken op de EGG is anders dan koken in de keuken, maar ook net even anders dan koken op een normale barbecue. Ik vind het superleuk om te doen, uiteraard moet ik nog veel leren maar ik raad het iedereen aan. De smaak is en blijft onbetaalbaar! Afgelopen weekend ben ik met verschillende groentesoorten aan de slag gegaan en hieronder zie je het mais van de Big Green Egg met citroenboter recept.
Binnenkort deel ik een gepofte Zeeuwse aardappel recept met citroenroom & avocado!
Wil je een vis Big Green Egg recept? Maak dan Zalm gemarineerd in Limoncello van de Big Green Egg.
Volgen jullie The Lemon Kitchen al op Facebook, Instagram & Pinterest?
Op zoek naar recepten van de Big Green Egg? Maak dan eens gepofte aardappel met avocado of zalm gemarineerd in limoncello van de EGG! Allemaal stuk voor stuk bijzondere recepten omdat ze gemaakt zijn in de groene buitenkeuken. Je hebt maar weinig nodig om hier wat lekkers op te maken! Wil je liever een hele kip?
8 reacties
Prachtig weer lieverd
Prachtig weer lieverd
Hij was helemaal top ! Vanavond voorgeproefd en morgen de visite verwennen 🙂
Dag Petra, wat leuk om te horen dankjewel! Hopelijk hebben je gasten er ook van genoten?
Toch maar eens sparen voor zo’n groene BBQ