Lunchen bij Robbies met Social Deal

Lunchen bij Robbies met Social Deal

Afgelopen weekend zijn we gaan lunchen bij Robbies met Social Deal. Via Social Deal krijg je een compleet verzorgde lunch voor €7,25 in plaats van €14,50 in het café van Robbies. Een koopje dus! Robbies is een bijzondere ontmoetingsplek in ’s-Hertogenbosch in de Verwerstraat met een oppervlakte van bijna 1000m2. Hier kan je een hoop lekkers bestellen/afhalen, winkelen, rondsnuffelen en werken. Robbies heeft ons hartje gestolen en een hotspot die je niet wil missen.


Als je binnen komt kijk je, je ogen uit. De inrichting heeft een charmante Franse uitstraling wat doet denken aan Parijs. Het is een ontzettend mooie winkel/restaurant waar je op het gebied van ‘Fashion, Lifestyle & Food’ vanaf 09:00 al terecht kunt. Het is duidelijk verdeeld in twee gedeeltes. Aan de rechterkant het shop gedeelte met allerlei leuke ‘hebbedingetjes’. Aan de linkerkant in het café, hier kun je terecht voor koffies, taarten/cakes, een gezond ontbijtje of een hemelse lunch. Ze staan bekend om hun heerlijke taarten zoals de red velvet cake met een chocolade laag of de lemon meringue pie. Hmm genieten! In het café staan mooie marmeren tafeltjes en een oogverblindende muurschildering van Marie Stella Maris mineraal water.

Lunchen bij Robbies

We bestelden Marie Stella Maris met bubbels en een schijfje citroen. De lunch werd al snel geserveerd. De donkerblauwe borden waar een tomaten soepje, sandwich met ham en een gemengde salade op geserveerd werd, zagen er mooi uit! De versheid en kleuren spatte er van af. De tomatensoep was rijk van smaak, de sandwich was lekker en de salade verfrissend. De bediening met mooie bedrijfskleding waren erg vriendelijk. Wat ons betreft is deze lunch bij Robbies echt een aanrader. Kom binnenkort rond snuffelen en sluit af met de lunchdeal bij Robbie’s!
Ben je een vroege vogel en gek op ontbijten? Social Deal heeft nu ook een luxe ontbijt online staan voor €6,10 bij Robbies. Kijk voor deze top deals en andere deals op Social Deal.
Veel plezier en eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jadis-met-stappel-tlk-kookboeken-uitsnede

Meld je aan voor de nieuwsbrief van The Lemon Kitchen

Blijf op de hoogte van Jadis haar culinaire website & gelijknamig kookboek

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief

Blijf op de hoogte