Krokante wraps met geitenkaas en citroenjam

Krokante wraps met geitenkaas en citroenjam

Lekkere en makkelijke lunch om het begin van de herfst te vieren! Ik ben gek op geitenkaas ik combinatie met iets krokants en iets zoet en fris. Nou had ik nog wraps liggen en ik had zin in gesmolten kaas. De combinatie was makkelijk gemaakt en de zelfgemaakte citroenjam had ik nog in huis.  Zoet en hartig blijven favoriet en dat komt in dit recept heel mooi samen. Zie hieronder het geitenkaas Krokante wraps met citroenjam recept! 


Krokante wraps met geitenkaas

Een wrap is een soort zachte flatbread die je kan gebruiken om op te rollen, mee in te pakken, quesodilla’s van te maken maar ook ideaal als een soort tosti/pizza. Eigenlijk kan je er alle kanten mee op! Je kan het vergelijken met een Mexicaanse burrito, maar bevat meestal meer plantaardige ingrediënten.


Geen tijd om citroenjam te maken!? Gebruik dan een andere jam die je in huis hebt. 

5/5

Tools die ik gebruik

handrasp-illustratie
TOOL
Handrasp
Krokante wraps met geitenkaas en citroenjam

Krokante wraps met geitenkaas en citroenjam

Porties 2 personen
Auteur Jadis Schreuder
TOOLS
  • oven
  • Handrasp
INGREDIËNTEN
  • 100 gram Geitenkaas
  • Biologische citroen
  • 2 middelgrote wraps
  • 3 eetlepels citroenjam of andere jam
  • Verse kruiden zoals tijm en/of rozemarijn
  • Theelepel olijfolie
BEREIDING
  • Verwarm de oven voor op 190 graden (grillstand) en pak de wraps. Smeer ze in met een klein beetje olijfolie.
  • Leg vervolgens de geitenkaas op de wrap, verdeel daar de citroenzest eroverheen met wat verse kruiden. Smeer wat van de citroenjam eroverheen.
  • Leg daarna de andere wrap er boven op en leg als een soort tosti in de oven voor ongeveer 5 minuten. Totdat de wrap krokant is geworden en de kaas gesmolten is.
  • Serveer met wat extra citroenjam, voor de liefhebber.

Citroenjam

Als je ervoor kiest zelf biologische citroen jam te maken dan kan je dat bij meerdere recepten gebruiken. Zowel zoet en hartig is het heerlijk om ergens op of in te doen!


Wil je meer inspiratie met geitenkaas? Klik dan hier! 


Volgen jullie The Lemon Kitchen al op FacebookInstagram & Pinterest?

3 reacties

5 from 1 vote

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waardering recept




Jadis-met-stappel-tlk-kookboeken-uitsnede

Meld je aan voor de nieuwsbrief van The Lemon Kitchen

Blijf op de hoogte van Jadis haar culinaire website & gelijknamig kookboek

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief

Blijf op de hoogte