Mijn citroenen haal ik standaard bij EkoPlaza. Dan weet ik zeker dat ze biologisch zijn en van Sicilië komen.  Dit recept heb ik voor de Italiaanse website Ciao Tutti gemaakt en is zó lekker door de juiste ingrediënten dat ik graag op de markt zou willen brengen! Zie het biologische citroen jam recept hieronder!
Biologische citroen jam
Zoals je op de foto ziet zijn ze geel met een mooie licht groene tint. Begin dit jaar ben ik naar de citroenleverancier van Limoncello Fiorito & EkoPlaza geweest en als je deze eenmaal hebt geproefd, dan wil je geen andere meer! Onlangs maakte ik een Tulband met biologische citroen.Â
Bereidingstijd: +/- 1,5 uur | Voor ongeveer 4 gevulde jampotten
Volgen jullie The Lemon Kitchen al op Facebook, Instagram & Pinterest?Â
10 reacties
Ik heb net de limoncello gemaakt, maar heb nu 13 citroenen zonder schil over. Kan ik ook de jam maken van alleen het sap? Of zijn er nog andere ideeen met zoveel citroensap.
Hi Ingrid, Leuk!! in mijn kookboek vind je het citroenjam recept om te maken als je net de limoncello hebt gemaakt :)x
Wat klinkt dit ontzettend lekker zeg! Ik hou zelf niet zo van rode vruchten jam, dus ik denk dat ik deze maar eens een keer ga maken 🙂
Ilona Wielinga
Dit klinkt echt lekker! Ik ben zelf dol op citroen dus wil dit zeker een keer gaan proberen
Dit klinkt echt lekker! Ik ben zelf dol op citroen dus wil dit zeker een keer gaan proberen
Wat klinkt dit ontzettend lekker zeg! Ik hou zelf niet zo van rode vruchten jam, dus ik denk dat ik deze maar eens een keer ga maken 🙂
Leuke blog! Vooral je foto’s maken me vrolijk, zo licht !
Liefs E.
Het lijkt me vooral lekker fris ?