+31 6 41 72 88 77 info@thelemonkitchen.nl

Vorige maand was ik bij het JOYN TOMATEN event van Looye Kwekers. Het bedrijf met naar mijn mening, de allerlekkerste tomaten! Het evenement vond plaats in Amersfoort bij de kookstudio van Smulweb. De gehele dag stond in het teken van de JOYN tomaten. We werden in groepen van 3/4 personen ingedeeld en kregen een bepaalde keuken toegewezen inclusief een black box. Ik zat bij de Arabische keuken en heb lekkere kleurrijke gerechten gemaakt met uiteraard de tomaat in de hoofdrol! Ik werd gevraagd om even de Smulweb keuken in te duiken en te vertellen over mijn ervaring met JOYN tomaten! Zie hieronder het filmpje.

De smaak van JOYN tomaten

De Looye JOYN tomaat is een super lekkere trostomaat van Hollandse bodem. Heeft veel smaak, is intens rood en heeft een stevige structuur. Een tomaat waarbij je ‘nooit’ zou zeggen; “hij is een beetje waterig”. Wat ik zo bijzonder vind aan deze tomaten is dat je niet alleen de tomaat proeft, maar ook ruikt. Als je het kroontje er vanaf haalt komt er een fijn aroma vrij! Wanneer ik op vakantie ben, eet ik graag tomaten. Sinds ik de tomaten van JOYN heb ontdekt eet ik ze ook graag in Nederland. Eindelijk een tomaat, zoals tomaat hoort te smaken!

Waar koop je ze?

Exclusief bij de Albert Heijn bij het vers schap kan je ze vinden, ook hun honingtomaatjes zijn watertandend lekker! 

Wil je ook koken met JOYN tomaten? Maak dan eens  Salade van JOYN tomaten met halloumi, paprika en bloedsinaasappel.

Lekkere tomaten van JOYN – LOOYE kwekers met bloedsinaasappel, halloumi en gegrilde paprika

#Dit recept is gesponsord maar naar eigen mening geschreven

Jadis Schreuder

Jadis Schreuder

Eigenaresse at The Lemon Kitchen
Mijn naam is Jadis Schreuder, eigenaresse van The Lemon Kitchen. Van jongs af aan verwonderd door alle smaken van de wereld. Gek op citrusvruchten met de biologische citroen in het speciaal. Het kernwoord 'fris' zie, voel & proef je overal in terug. Allemaal eigen recepten, styling & fotografie.
Jadis Schreuder

Latest posts by Jadis Schreuder

Blijf op de hoogte!
Maandag & vrijdag nieuwe recepten, minimaal 1 vegetarisch

vegetarisch Italiaans 3-gangenmenu met citroen www.thelemonkitchen.nl

Nieuwsbrief

Share This