Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.
4 reacties
Ik mis in het recept de hoeveelheden. Hoeveel halloumi gebruik ik en hoeveel room?
Gemiddeld wordt er maar 1 aubergine per huishouden gegeten? hmmmmm…..per leven? per persoon, per jaar??
Ik plaag jullie maar hoor, ik heb nu eenmaal een tik voor dat soort dingen..
En ik behoor tot de uitzonderingen! Ik ben dol op aubergines. Zo dol dat ik ze in mijn moestuin zelf wel eens gekweekt heb. Zo lekker..
Weet je wat ik ook wel eens doe , die zeldzame keren dat ik een bbq aan heb? Dan leg ik als alles klaar is op het nog warme rooster plakken aubergine die ik heb ingesmeerd met olijf olie. Die laat ik daar dan lekker drogen. Is een volgende dag heel lekker door de salade
Ik vind aubergine ook zo lekker en je kunt er altijd best wel veel mee variëren. Deze hartige taart ziet er ook lekker uit!