Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.
Privacyoverzicht
14 reacties
Dit lijkt me heerlijk. Ik mis recepten met witlof op blogs. Dit ga ik zeker een keer maken.
Wat een leuke variant op witlof ik ben er vroeger nooit zo een fan van geweest maar zit nu weleens te denken weer eens te proberen
Jammer dat vriend niet van houdt anders had ik het zeker gemaakt lijkt mij heerlijk
Ow wauw dat ziet er super leuk uit! En lijkt mij ook erg lekker 😀 Leuk idee voor de kerst 😉
Wat een mooi recept dit, het resultaat is een plaatje! Wat ik heel fijn vind aan je blogs, is dat je de recepten echt stap voor stap uitschrijft. Ik ben namelijk geen koken en sommige stappen zijn wellicht heel logisch voor ervaren kokers, maar voor mij niet. En het lijkt alsof je dan ook voor mensen zoals ik schrijft. Hou ik van!
Heb nu al een paar recepten van je gelezen en het water staat me elke weer in de mond. Witlof eten we eigenlijk veelte weinig. Vooral die combinatie met appel lijkt me heerlijke smaak
leuk, net als ik denk : hoe moet ik dit zonder suiker dan karameliseren, krijg ik het antwoord! Lekker en niet zo lastig om te maken, denk ik
Mmmm dit is nu echt een gerecht dat ik graag eens zou willen proberen. Wij eten wel vaker witlof in verschillende gerechten en zelfs in salades. Wat ik mij alleen afvraag: de citroenrasp, is dat met of zonder schil? Of knijp je hem uit?
Lijkt me lekker. Ik ben niet zo’n fan van witlof, maar met ham en kaas uit de oven vind ik nog wel lekker
ik ben helemaal niet zo n fan van witlof maar dit klinkt dan toch weer lekker
Ik ben totaal niet van de witlof maar dit klinkt toch wel heel goed.
Dit ziet er goed uit. Ik kom nu nooit verder dan witlof met ham en kaas. Dit vind ik een stuk origineler en eleganter.