Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.
Privacyoverzicht
13 reacties
Hai Jadis, lijkt me een heerlijk recept. Ga ik zeker eens uitproberen!
Zolang iets niet té pittig is ben ik overal voor in.
Hai Jadis, lijkt me een heerlijk recept. Ga ik zeker eens uitproberen!
Zolang iets niet té pittig is ben ik overal voor in.
Wat een lekker recept! Ik heb hem opgeslagen zodat ik het eenkeer kan proberen!
Wat een heerlijk recept! Deze gaat zeker op mijn lijstje om een keertje te maken!
Oh dit lijkt me lekker! Ik vind zelfgemaakte gehaktballen heerlijk. Ik ben alleen niet een heel groot fan van gemengd gehakt.
ik eet ook niet zo veel vlees meer tegenwoordig. Als ik gehakt wil dan maal ik het zelf in een gehaktmolen, want ook bij de slager zit er troep in. Die saus lijkt mij trouwens heerlijk!
Dat klinkt weer heerlijk. Jij hebt altijd van die bijzondere gerechten…helaas is koken niet mijn favoriete bezigheid. Alhoewel ik er wel zin in krijg als ik jou recepten lees 😉
En ook dit klinkt weer zalig!! Die saaaaus!! YES!
Oh lekker! Die ga ik even pinnen, denk dat het vriendje dit ook wel kan waarderen <3
Oeh wat een verwennerij
Nou dat zijn echt nog eens hemelse gehaktballetjes zeg, hoe verzin je het, heerlijk! Het ziet er goed uit.
Dat ziet er lekker uit zeg!
Wat is eigenlijk de meerwaarde van gemengd gehakt? Hier in huis eten we eigenlijk bijna nooit varkensvlees, dus ik weet ook niet wat het verschil qua smaak is vergeleken met rundvlees.
Hi Jacqueline, jazeker je kan ook normaal (runder) gehakt gebruiken. De reden dat ik voor gemengd kies is dat de gehaktballetjes wat sappiger en malser worden (wat betekend dat ze wat meer smaak hebben).