Gebakken kaas met cranberry compote & pistache
Dit is een lekkere snack of verrassend voorgerecht. Je kan echt alle kanten op met cranberries, maar toch vind ik een combinatie tussen hartig zoet, fris en iets krokants het allerlekkerst!
Deze gebakken kaas met cranberry compote en pistache nootjes heeft alles waar je mij voor wakker mag maken. Ik werk al een tijd samen met Terschellinger Cranberries en ik moet zeggen dat ik nog lang niet uitgekeken ben, de producten zijn heel gevarieerd en lekker fris-zuur met een klein zoetje.
Benieuwd naar het gebakken kaas met cranberry recept?
Kijk dan snel hieronder!
GEBAKKEN KAAS MET CRANBERRIES
Voor dit recept kan je zelf een favoriete kaas uitkiezen. Je kan bijvoorbeeld kiezen tussen camembert, zachte kaas of een brie. Ik vind het zelf lekker met verschillende kazen. Let er wel op dat je voor een jonge of zachte kaas (smelt sneller) kiest omdat anders het krokante korstje al klaar is maar de kaas nog niet gesmolten is.
Wist je dat alle biologische Terschellinger Cranberries producten te koop zijn bij Ekoplaza?

Eén reactie
Ziet er inderdaad als een ‘guilty pleasure’ uit!