Alweer het tweede recept in samenwerking met Pastaficio. Een online webshop voor de allerbeste en lekkerste pasta’s uit Italië. Afgelopen keer heb ik een spelt pasta recept gemaakt. Deze keer heb ik een andere variant van een citroen pasta gebruikt. Citroen pasta met mosselen in Pesto Roomsaus is een licht en fris gerecht. Zie hieronder het makkelijke en zomerse recept!
Super lekker en makkelijk recept met pasta van Pastaficio. Bestel hier voortaan al je pasta soorten en waan je even in Italië.
Smakelijk!
Ben jij nou ook helemaal weg van Citroen pasta met mossels?
En wil je nog meer pasta inspiratie? Ik kan wekelijks een paar keer pasta eten. Maak dan eens citroen pasta met pomodorissaus!
Deze bijzondere citroen pasta en bijvoorbeeld vele andere soorten zijn met veel passie in Italië gemaakt door pasta maker Leonardo Carassai en zijn familie. Wist je dat aan het pastadeeg 3% verse citroensap is toegevoegd? Hierdoor heeft de pasta een lekker fris vleugje citroen, wat je echt terug proeft! De pasta is voedzaam en vol van smaak. Een klein groepje pastamakers maakt volgens een eeuwenoude traditie één van de beste pasta’s van Italië!
Volgen jullie The Lemon Kitchen al op Facebook, Instagram & Pinterest?
4 reacties
Wat een schoon en kleurrijk gerecht. Ik had deze combinatie zelf niet snel gemaakt, dit weekend gaan we het proberen. Bedankt voor dit leuke recept.