Dit is momenteel een van de favorieten om thuis te maken, kook er wat al dente pasta bij en je hebt een hemels hoofdgerecht. Dit recept komt uit mijn kookboek, waarbij de biologische citroenen van Ekoplaza (uit Sicilië) in de hoofdrol staan. De reden dat ik dit recept deel is dat momenteel de bloemkolen van Ekoplaza in overvloed zijn. De groei ging door de temperatuur een tijd geleden wat langzamer dan verwacht en nu zijn ze allemaal tegelijkertijd rijp. Een goede reden om allemaal wat m eer bloemkool te kopen en te bereiden. Dit bloemkool uit de oven recept met kruidenpesto is makkelijk te maken, erg lekker en supergezond.
Eet wat meer bloemkool, ze zijn nu in overvloed en erg lekker uit de oven
Bloemkool met kruidenpesto
Dit kleurrijke en verslavend lekkere recept vind je terug op bladzijde 120 in mijn informatieve kookboek! De kruiden pesto uit dit recept is trouwens ook lekker om op een broodje, toastje of bij andere gerechten te eten. Bloemkool is gezond, heel veelzijdig en momenteel dus in overvloed. Help jij ook een handje mee? Zou zonde zijn om ze weg te moeten gooien.
2 reacties
Mjammie zo lekker
Heerlijk! Gaan we maken, misschien wel met kerst ook hihi