Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.
16 reacties
Ik houd niet van zwarte spaghetti maar het ziet er wel altijd erg cool uit. Het gerecht lijkt me erg lekker maar dan met gewone pasta erbij.
Die spaghetti al nero moet ik toch eens gaan proberen! Verder een lekker recept, al ben ik van plan koks room te gebruiken ipv soja. Ik hou dus echt niet van soja
Apart zeg, had die zwarte spaghetti nog niet eerder gezien. Jammer dat ik geen vis lust, maar is denk ik ook prima te maken met gewone spaghetti.
Ik ben dol op spaghetti. De samenstelling klinkt en ziet er in elk geval overheerlijk uit. Hoewel ik aan de zwarte pasta nog wel moet wennen, zou ik het best eens willen proberen.
Ben heel benieuwd naar de smaakt van die zwarte pasta. Op de foto ziet het gerecht er alvast heerlijk uit
De samenstelling klinkt overheerlijk, maar die zwarte spaghetti daar moet ik wel aan wennen. Gelukkig ben ik niet schuw om iets nieuws te proberen.
leuk hoe je de gerechten altijd zo tof kan dresseren! mij lukt dit niet 🙂
Dit ziet er weer heerlijk uit 🙂
citroensaus met venkel wat een ontzettend goed idee, klinkt heerlijk. pasta Nero staat al een tijdje op het lijstje om eens uit te proberen!
Ziet er heerlijk uit! Denk dat ik wet wat ik morgen ga eten 🙂
Hi Bregtje,
Wat leuk! Laat je ons weten wat je er van vond?
De foto heeft me overhaalt om dit recept ook eens te proberen. Ziet er heerlijk uit.
Ziet er overheerlijk uit! Ik ga het zeker ook eens zelf proberen te maken!
Ziet er erreug lekker uit zeg!
Al moet ik toch even wennen aan die zwarte spaghetti ?
Smaakt die net hetzelfde als de “gewone”?
Xx
Hoi! Deze spaghetti is gemaakt met inktvis inkt dus het heeft een hele lichte vissmaak 🙂 Je kan voor dit recept ook normale pasta gebruiken!