Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.
45 reacties
Ik weet niet of ik de combi perzikken en mozerella nu wel zo’n goeie vinde.
Klinkt een beetje Jamie Oliver-achtig : als je alles wat lekker is bij elkaar legt, wordt het lekker…
Haha Felice, mijn vriend en ik hebben onze vingers erbij afgelikt! Het was namelijk heerlijk 🙂 het zoete van de perzik met het romige van de mozzarella en het zoute van de Parmaham. Aanrader!
Ik zou mijn geroosterde brood in dopen met of opmaken met tomaat en basilicum.?
Ik zou zelf vanille ijs maken, een scheut van deze heerlijke olie eroverheen gieten, het afmaken met een snufje himalayazout, en als garnering een citroentje (natuurlijk) toevoegen!
Hoi Bodiëlle,
Bedankt voor het meedoen!
Je gerecht sprong er echt uit! Bedankt en de citroenolijfolie fles wordt binnenkort opgestuurd <3!
Ik zou met Wouter Metz, Natalie Farmer, La Joe Morales een hemelse watermeloen/feta salade maken!
Ik zou met Wouter Metz en La Joe Morales een hemelse watermeloen/feta salade maken met de olijfolie!
Lijkt me super om zo’n fles te winnen. Ik zou dit mengen met een goede olijfolie voor een dressing door de salade.
Ik ben geen keukenprinses maar vind het wel leuk om recepten uit te proberen.
Zelf verzinnen is niet mijn sterkste kant.
Dus als jij nou recepten blijft plaatsen met deze citroën-olijfolie dan zal ik ze blijven uitpry.
Oeh, ik maak vaak gerechten met olijfolie én citroen, dus dit is wel een hele handige combi. Ik zou er denk ik tabouleh mee maken of een andere salade. Oh, of een oosters gerecht met bonen, waarvan ik de naam niet weet haha
Ik zou zelf niet echt meteen een recept weten, maar het ziet er lekker uit!
Oeh, deze salade ziet er heel lekker uit!
Klinkt goed deze salade!
Lekker met perzik! Ik ben gek op perzik in dit soort gerechten, weer eentje die ik moet gaan proberen hihi
Een heerlijk bordje. Dit receptje ga ik opslaan.
Ooh wat een geweldig recept weer!
Ziet er heerlijk uit, Ik eet koolhydraatarm dus die perzik is voor mij een no-go. Net wat het lekker maakt denk ik. Dus ik laat hem even voorbij gaan!
Ziet er heerlijk uit! Ik zou het gebruiken bij dit gerechte: zoete puntpaprika,mozzarella en kerstomaatjes en pijnboompitten.
De citroenolie lijkt.mij ook heerlijk over een salade met peer, walnoten, gorgonzola en bleekselderij…beetje peper en zout en smullen maar
Lijkt mij erg fijn om deze te winnen en daar een heerlijke olijfolie soep van te maken, waarin je paprika, ui en garnalen laat koken. Het is iet wat ongezond, maar o zo lekker! Met stokbrood en een heerlijke zelfgemaakte kruidenboter of aioli erbij en je pikt je vingers erbij af!
Ik heb er eigenlijk nooit over nagedacht dat je verschillende soorten citroenen hebt. Maar logisch natuurlijk, net als druiven! Lekker recept, alleen eet ik geen vlees en die ham maakt het natuurlijk juist zo lekker haha.
Dit ziet er echt heerlijk uit, ik krijg volgende week visite die blijft mee eten, dus misschien is dit wel wat.
Lekker met een salade !
ik zou niet direct weten wat ik er mee zou maken. misschien wel gewoon jouw recept. het lijkt me leuk te proberen
Yihaaa! Eindelijk een écht goeie citroenolie verkrijgbaar in NL! Ik voeg ook altijd citroen aan al mijn gerechtjes citroen toe. Heel graag zou ik deze yummy citroenolie met citroentjes uit Sorrento toevoegen aan mijn gerechtjes maar in het bijzonder aan het volgende: Marokkaanse couscous met gegrilde aubergine en tomaat, geroosterde kikkererwrten met ras el hanout, pruimen, hazelnoten voor een bijzondere smaak en net dat beetje extra!
Yihaaa! Eindelijk een écht goeie citroenolie verkrijgbaar in NL! Ik voeg ook altijd citroen aan al mijn gerechtjes citroen toe. Heel graag zou ik deze yummy citroenolie met citroentjes uit Sorrento toevoegen aan mijn gerechtjes maar in het bijzonder aan het volgende: Marokkaanse couscous met gegrilde aubergine en tomaat, geroosterde kikkererwerten met ras el hanout, pruimen, hazelnoten voor een bijzondere smaak en net dat beetje extra!
Yihaaa! Eindelijk een écht goede citroen olijfolie in NL te koop! Ik voeg ook aan vrijwel al mijn gerechten citroen toe. Héél graag zou ik deze citroenolie voor al mijn gerechtjes willen gebruiken; o.a. bij Marokkaanse couscous met gegrilde tomaat en aubergine, pruimen, geroosterde kikkererwten en amandelen is de citroenolie een heerlijke en speciale toevoeging voor net dat beetje extra!
Hoi Laurie,
Bedankt voor het meedoen! Je gerecht sprong er echt uit, lekker!
De citroenolijfolie fles wordt binnenkort opgestuurd <3!
Dat ziet er goed uit! Ik ben zelf niet zo van olijfolie, maar ik heb wel het idee dat het nog steeds populairder wordt.
Poeh, het water loopt me in de mond! Die salada ga ik eens proberen, lijkt me heerlijk!
Wat een prachtig geheel dit! Ik ben dol op perzik, dus dit gerecht zou ik zeker wel smaken! 🙂 De winactie gun ik aan iemand die een betere keukenprins/es is dan ik! 😉
Ziet er heerlijk uit allemaal, ik denk dat dit de perfecte olie voor salades is door de citroen heb je wsl geen of amper azijn nodig voor de dressing.
Wat ziet dat er lekker uit, echt een kunstwerkje op je bord.
Grappig dat er zoveel verschillende soorten citroenen zijn, ik denk altijd een citroen is een citroen, maar dat is duidelijk niet zo. Lekker hoor, zo met de mozzarella en perzik.
Nicole: Bij de normale citroenen brengen ze een was laagje aan op de schil , om bederf zo lang mogenlijk uit te stellen, wat het gebruik van de schil in eten niet zo geschikt maakt, Bij biologische wordt dit niet gedaan. Daarom als je de schil wilt gebruiken voor bv zeste dan moet je de biologische gebruiken .
En wauw wat ziet deze salade er lekker uit zeg, maar waar kan ik deze olijfolie krijgen? de facebook pagina van San Mauro is nog niet echt klaar lijkt het.
Hoi Rico Loco, bedankt voor je bericht! Ja precies daarom had ik dat ook bij mijn recept uitgelegd over deze bijzondere citroenen zonder waslaagje. Je kan op de website klikken van San Mauro om deze te bestellen.
https://www.oliosanmauro.com/webshop/ Laat me weten wat je ervan vond!
Oelaalalaaaa, dit klinkt heerlijk!
Zou er graag lemon (fried) chicken ervan willen maken yums!!! ???
Hoi Devina,
Ik heb je een mail gestuurd!Bedankt voor het meedoen!
Je gerecht sprong er echt uit! Bedankt en de citroenolijfolie fles wordt binnenkort opgestuurd <3!
Mag ik vragen waarom de citroen biologisch moet zijn? Maakt dat nog veel uit voor de smaak?
Sorrento op mijn bord, fantastisch! Om heimwee van te krijgen, super mooi ( en vooral lekker) was het daar!
Ik weet er wel raad mee, en zou die olie super graag willen testen.
Voor het pure proeven, voor mij met een stukje desem, of nog lekkerder, Risweit-brood!
Ziet er heerlijk uit zeker met mozarella
Oe la laa salade ziet er heerlijk uit en hetzelfde geldt voor een fijne olijfolie. Dat scheelt al de helft!!
Een heerlijke salsa kan deze olijfolie wel gebruiken, samen met gegrilde aubergine met look
Reacties zijn gesloten.