Veneta review, frisse raamdecoratie

Veneta review, frisse raamdecoratie

Vorig jaar hebben mijn vriend en ik een nieuwbouw appartement gekocht. Het heeft even geduurd voordat het klaar was, maar ik wist al vrij snel dat ik zowel witte shutters als witte jaloezieën voor de ramen (en deur) wilde hebben. Frisse raam decoratie zorgt voor een rustige ‘beach’ sfeer. Veneta maakt prachtige raamdecoratie op maat! Wegens de corona hebben we er wat langer op moeten wachten. Lees hieronder mijn veneta review.

Het merk veneta maakt mooi shutters en jaloezieën van Lindehout of aluminium
veneta review frisse raamdecoratieveneta review frisse raamdecoratie
veneta review frisse raamdecoratie

Veneta review

We hadden als eerste een advies- en meetafspraak. Het was leuk om alvast te visualiseren hoe het er ongeveer uit zal gaan zien. Wat ik sowieso zeker wist is dat de raamdecoratie wit zou worden. Voor de deur naar de tuin én voor het slaapkamer raam komen shutters. Voor de 3 overige ramen (gelukkig dezelfde grootte) komen de jaloezieën. We kregen de keuze om jaloezieën met of zonder dikke ladderkoord- en ladderbandsysteem te nemen. Ik vind het minimalistisch mooier dan met dikke banden in het midden, maar dat is persoonlijk.

Pluspunten als je kiest voor Veneta

  • Gemaakt van kwalitatief Lindehout
  • Goede, snelle en vriendelijke service
  • Gratis Ladderband of Ladderkoord
  • Hoge kwaliteit en afwerking
  • Meegelakte zijkanten
  • Spelen met licht

Hoe werkt het?

Mijn tip is om eerst eens op hun Instagram pagina te kijken of de stijl, look & feel je aanspreekt. Kijk vervolgens even op hun website en bekijk welke opties je mooi vindt. Wellicht ben je meer een (plisse) gordijnen type? Persoonlijk ben ik superblij met onze Lindehout raamdecoratie en zou ik het iedereen aanraden. Het is maatwerk, ze komen als het nodig is meerdere keren langs om alles op te meten en hebben vriendelijk personeel. Na het advies gesprek, komen ze dus inmeten en vervolgens wordt het allemaal op maat gemaakt en een afspraak ingepland om alles op te hangen. Het monteer werk was trouwens super snel klaar!

#samenwerking met Veneta

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jadis-met-stappel-tlk-kookboeken-uitsnede

Meld je aan voor de nieuwsbrief van The Lemon Kitchen

Blijf op de hoogte van Jadis haar culinaire website & gelijknamig kookboek

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief

Blijf op de hoogte