Staycation Hilton & Roberto’s RESTAURANT Amsterdam

Staycation Hilton & Roberto’s RESTAURANT Amsterdam

Onlangs was ik samen met mijn vriend uitgenodigd voor een #staycation in het Hilton & Roberto’s Amsterdam. Het welbekende Italiaanse Roberto’s restaurant staat erg hoog in mijn top 3 van Italiaanse restaurants. De Italiaanse sfeer, de vriendelijke bediening en het kwalitatieve pure eten zorgt ervoor dat je hier regelmatig wilt eten. Zeker nu veel reizen naar onder andere Italië niet doorgaan, kan ik je het hier zeker aanraden. We hebben heerlijk geslapen in het altijd goed en verzorgde Hilton, gedineerd bij Roberto’s en een ontbijt waar ik nu nog van ga watertanden. Lees hieronder meer over onze fantastische ‘mini vakantie in eigen land’ bij Hilton & Roberto’s!

#staycation bij mijn favoriete Italiaanse restaurant Roberto’s en Hilton Amsterdam
Hilton hotelkamer met kanaalzicht

Staycation Hilton & Roberto’s 

Eigenlijk zouden we op dit moment 3 weken rondreizen in Sicilië, waarbij we als eerste een bezoek zouden brengen aan Syracuse, dé meest vruchtbare plek van dit ‘citroen’ eiland. Helaas is dit naar volgend jaar verplaatst, daarom vond ik het extra speciaal om hiervoor uitgenodigd te zijn. Overigens was dit wel de eerste keer om in het Hilton te slapen; we hadden een mooi uitzicht over het water en de grachten. De kamer was knus, het beed groot en fris en de badkamer had een fijne douche! Ik vind marmer in een hotel altijd zó prachtig. Eenmaal klaar gemaakt voor het diner, werd er op de deur geklopt. Het was roomservice! We kregen een bak gevuld met vers geplukte kersen aangeboden. Chique! 

Dineren bij Roberto’s restaurant Amsterdam

Afgelopen jaren heb ik al meerdere keren geluncht bij Roberto’s. Dit is op een zondag, typisch Italiaans! Urenlang tafelen, kletsen en genieten van al dat mooie eten samen met je vrienden, familie & geliefden. Een traditie dat ik graag in Nederland zou willen introduceren. Deze keer gingen we voor een drie gangen menu, kiezen is nooit mijn ding geweest. Vaak omdat ik het liefste alles van de kaart wil proeven. Maar uiteindelijk was ik superblij met de botermalse kip, zie hieronder de foto!

Onbijt bij Hilton & Roberto’s Amsterdam

Zoals hierboven al aangegeven was het ontbijt ge-wel-dig! Het allerlekkerste vonden we de Eggs Benedict met Hollandaisesaus, op een brioche broodje met spinazie en mega crunchy bacon. Maar ook de Illy koffie en zoet & zaligheden waren fantastisch. We zijn tot de conclusie gekomen dat dit het allerbeste (hotel) ontbijt ooit was. Éen groot feest dus! Zin in Italiaans eten? Bekijk dan deze pasta recepten eens!

Win een staycation bij Hilton & Roberto’s restaurant Amsterdam

Om te vieren dat dit een groot succes was, mag ik ook twee mensen blij maken met een staycation bij Hilton & Roberto’s (t.w.v. €400,-) . Winnaar van ‘vakantie in eigen land’ wordt volgende week bekend gemaakt.

Hoe kan je kans maken?

 • Volg @thelemonkitchennl, @robertosamsterdam & @hiltonamsterdam op Instagram en Facebook.
 • Laat in een reactie onder dit bericht weten waarom je wilt winnen en met wie je wilt gaan
 • Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief

#Samenwerking met Hilton & Roberto’s Amsterdam

50 reacties

 1. 5 sterren
  Check, check, check ✅ Wauw, wat een supergave winactie 🤩 Ik zou heeeeel graag met mijn lief Roel Oosterveld willen gaan 🥰 De laatste keer dat we iets samen hebben gedaan, kan ik mij al niet meer herinneren 😅 En aangezien half Nederland nu bij ons op de camping 🏕 van een staycation geniet, zijn wel straks wel toe aan een welverdiende break 💛🍋🥂

 2. Wauw wat een geweldige actie! En wat lijkt het me geweldig om deze te winnen! Even met manlief samen alleen weg en heerlijk genieten, na alle ellende van de afgelopen jaren zijn we hier heel hard aan toe!
  Dus ik ga heel hard duimen ❤️

 3. 5 sterren
  Wat een mooie aktie. Ik doe graag mee. Zou graag samen met mijn zoon een keer willen genieten. Hij is zo lief voor andere en vergeet zich zelf daarbij.

 4. Wauw! Deze staycation klinkt fántastisch: mijn man en ik zijn ons complete huis aan het schilderen dus zo’n luxe weekendje weg mét het beste ontbijt ever klinkt HEMELS!

 5. Ik zou dit heel graag willen winnen voor mijn zoon en zijn vriendin. Zij zijn in mei ouders geworden van een prachtig meisje, maar hebben geen leuke kraamtijd gehad, dus ik gun ze dit uitje en dan kunnen ze ook nog mooi op visite bij de zus van zijn vriendin die in een klein flatje in Amsterdam woont.

 6. Het lijkt me heerlijk om in zo’n knus bed te slapen… een fantastisch ontbijtje / lunch / dineetje…
  En dat alles met ons tweetjes … lekker de stad verkennen… een weekendje pure quality – time. Als nieuw samengesteld gezin met elk ons eigen huisje op een afstand van elkaar is het niet altijd makkelijk en altijd puzzelen. Zo’n weekendje zou een perfecte puzzelstuk zijn in onze puzzel! 😉🍀 Ik neem mijn LAT- relatie dan graag mee… dit zou een welgekomen verrassing zijn 😍 Laat maar komen die verwennerij ❤️😋

 7. 5 sterren
  Roberto’s en het Hilton zijn de perfecte locatie om onze vakantie te starten.
  Hierbij zal ik ook Jadis niet vergeten en zeker een Limoncello nemen en proosten op deze heerlijke win actie.
  Eigenlijk gewoon omdat het kan en hoop eindelijk eens wat te winnen.

 8. 5 sterren
  Wat fijn dat jullie het ook zo lekker hebben gehad tijdens jullie staycation. Een staycation, dat is voor ons ook de planning dit jaar. Die planning, die was heel anders. We zouden deze zomer op onze Harley’s mooie gastronomische routes in Italië gaan rijden. Genieten van de fijne mensen, mooie natuur en natuurlijk de fantastische keuken.
  Als communicatie manager in een grote food organisatie is het afgelopen jaar me niet in de koude kleren gaan zitten. Staycation met dit luxe bezoek klinkt me als Italiaanse muziek in de oren. Het Hilton, eentje van mijn bucketlist, en dan ook nog eten bij Roberto’s… wat else can a girl want.
  Fingers crossed!
  Groet,
  Robin

 9. 5 sterren
  Gewoon om dat ik trots ben op mezelf 🍀 man veel te vroeg overleden (58 ), restaurant kwijt geraakt met huis. Maar nu na 2 1/2 jaar voel ik me weer goed 👍 leuke baan en flatje. Mijn zus heeft me altijd gesteund en met haar dit doen voor bedanken 🙏🥰

 10. 5 sterren
  Deze fantastische, in Italian style, staycation beleef ik heel graag met mijn lieve verkering!
  Wij zijn allebei gek op Italië en alles wat daarbij hoort. Roberto’s en het Hilton zijn dan ook dé perfecte locatie-combinatie om het Bella Italia gevoel naar boven te halen! 🇮🇹😎🍝🍷🍋 Ik wens mijzelf daarom: ‘In bocca al lupo’! 🤞🍀😀

 11. 5 sterren
  Heb je boek al helemaal doorgepluist en de heerlijke limoncello gemaakt om een beetje het zomergevoel te krijgen.
  Ook onze vakantie naar Italië ging niet door ivm corona, dit zou dus een mooie pleister om onze “wonden”……zijn! 🥂

 12. 5 sterren
  Wow wat lijkt mij dit ontzettend heerlijk en wat zou ik dit ook graag met mijn vriend willen beleven!! Door de crisisperiode is hij juist super druk geweest met werken om voor alle mensen klaar te staan. Nu verdient hij het om in het zonnetje gezet te worden en weer even op te laden! 🙏🏻🍀

 13. 5 sterren
  Oww lijkt me heerlijk! Staat ook al even op ons wensenlijstje. Na 9 maanden zwanger en nu moeder van twee is dit ook enorm welkom. Lekker genieten met mijn lieve vriend en vader vader van Mas en Juune. Genieten van elkaar, het heerlijke eten een lekker glas wijn en wat dacht je van een nachtje doorslapen! Vooral die laatste twee zijn enorm welkom! Fingers crossed 🤞🏻

 14. Leuk om te lezen hoe jullie het daar hebben gehad en wat een leuke winactie dus doe ik hier graag aan mee. Wie zou dit nou niet willen winnen en dat in eigen land. Ik zou mijn man hiermee graag willen verassen, gewoon omdat hij dit verdiend.

 15. 5 sterren
  Wat een verwennerij, ik loot heel graag mee samen met dochterlief Maria Bos!
  Het lijkt ons een perfect moeder-dochter-uitje.
  En na maandenlang hard buffelen in de zorg ben ik er ook wel aan toe.

 16. Ohh wat ziet dit er fantastisch uit! Fijn dat je zo genoten hebt! Lijkt mij heerlijk om even een nachtje met z’n tweeën weg te kunnen en vollop te genieten. Thuis genieten we ook met de kleine, maar het lijkt mij ook lekker om weer een keer tijd voor elkaar te hebben.

 17. 5 sterren
  Wat een SUPER DE LUXE win actie! Ik zou hier mijn man heel graag mee willen verrassen. Hij is een enorme fijnproever en kookt thuis elke dag de heerlijkste gerechten. We genieten dit jaar van een vakantie thuis. Dit fijne, fantastische arrangement #staycation, een bijna thuiswedstrijd, zou toch het fijne Italiaanse culinaire gevoel geven. Ondanks dat het dichtbij is betekent dat niet dat we minder zouden genieten, integendeel. Het Hilton Amsterdam blijft een unieke plek en we houden van goed Italiaans eten!

 18. 5 sterren
  Wauw wat een leuke prijs! Ik hoop zo dat ik deze overnachting met diner experience win voor mijn vriend. De laatste tijd hebben wij het allebei erg druk gehad, enerzijds met afstuderen en anderzijds op het werk. We zijn er echt aan toe om samen even af te schakelen en te genieten! En hoe kan dat nu beter dan gewoon lekker in een mooi hotel, met heerlijk eten in onze favoriete stad!! Fingers crossed!!!

 19. Hi! Ik doe ook eens mee met een win actie en hoop diep dat ik win.
  Niet voor mezelf, hoewel dit ons (mijn partner en ik) favoriete restaurant is. Ik zou het fantastisch vinden als mijn ouders eens samen kunnen genieten. Mijn moeder kan helaas niet werken door haar borderline en lichamelijke klachten. Dus mijn vader dopt in zijn eentje de boontjes. Ze letten op de kleintjes. Ik weet dat ze het helemaal fantastisch bij Roberto’s zouden vinden maar ze hebben het geld er niet door overinflated andere dingen nu belangrijker zijn. Ze hebben een lastig jaar gehad en gaan ook moeilijke tijden tegemoet. Daar over wil ik liever niet hier over uitwijken omdat iedereen dit kan lezen. Kortom…. I want to give them this experience 💕🥰✨.

  1. Het voelt wel erg zuur🍋, dat we op dit moment eigenlijk op vakantie zouden zijn.
   We vieren nu drie weken vakantie in en rond het huis. Ons nachtje weg van afgelopen week kon helaas niet doorgaan, vanwege de gezondheid van mijn man. Die wacht nu op een oproep van het ziekenhuis.
   Twee keer pech wat Vakantie betreft.
   Drie keer is scheepsrecht toch? En hoe? Een droom locatie en een prachtig restaurant.

 20. 5 sterren
  Wil dit heeeel graag winnen, aangezien ik een soort van verslaving aan italiaans eten heb en gek ben op dagjes en nachtjes weg! Doe dat eigenlijk nooit in eigen land maar lijkt me echt heerlijk! Gevoel van vakantie😊🙏🏼 Zou dit echt geweldigg vinden en mijn foodbuddy zekerweten ook!!🥰🍝

  1. 5 sterren
   Heerlijk om met mijn zusje weer eens lekker te gaan ontspannen en genieten! De papa’s krijgen de kindjes, en de mama’s gaan lekker op pad!

 21. Lijkt me fantastisch samen met m’n (half) Italiaanse wederhelft! Een heerlijk weekend er samen tussenuit – moeten we wel even een oppas regelen voor onze zoon.

 22. 5 sterren
  Wat een mooie presentatie Jadis van jou boek en producten met Citroen. Top actie van jou met Hilton Roberto
  Wij zijn in november 50 jaar getrouwd, kan ik mijn” bruid” mooi verrassen op een nieuwe huwelijks nacht in mooie Amsterdamse Hilton Hotel van Roberto . Dit blijft voor haar ook wel geheim
  Wat zou ik dit graag allemaal proeven in mooie Hilton restaurant’s
  Hoor graag weer van je🥂🥰🍷
  🇮🇪

 23. Dit lijkt me helemaal te gek om mee te maken. Ooit bij het pop-up restaurant van Roberto’s in de Westergasfsbriek alle pasta’s geproeft omdat ik ook niet kon kiezen. Deze wel gedeeld met de liefde van mijn leven John Versteeg. Tijdens de Corona ook genoten van alle kookfilmpjes van Roberto’s op Instagram. Daar kreeg je niet alleen heel erg trek van maar ook zin om te gaan koken. Wat zou ik graag alles gaan proeven daar 😍

 24. Dat zou een geweldig cadeau voor de verjaardag van mijn vrouw Loes Je . Omdat zij ondanks alles in deze nare periode alle haar best doet, hard werkt, voor iedereen in de familie zorgt en alles in orde maakt, verdient zij in het zonnetje worden gezet. En met een heerlijke overnachting bij Hilton Amsterdam en heerlijk uiteten bij Roberto’s Restaurant Amsterdam gaan wij lekker eten, genieten van Amsterdam , bijkomen en nieuw start maken na de Corona tijd. En hiermee wil ik mijn vrouw bedanken voor alle haar inspanningen en moeites van de afgelopen dagen, blij maken en laten verrassen met haar verjaardag met deze geweldige prijs 👍🍀🤞

 25. Vind echt dat ik en mijn man dit verdiend hebben ik gun altijd andere iets… maar wij hebben voor het 4e jaar onze zomervakantie moeten annuleren dus verdienen echt een nachtje weg…. ook zijn wij echte Bourgondiërs dus wanneer kunnen we komen

 26. Samen met mijn kersverse geweldige man! Door corona konden we ons eerste jaar getrouwd zijn niet vieren op de manier zoals we hadden gehoopt, wat zou het leuk zijn om hem op deze manier te verrassen! ❤️

 27. Wauw wat een mooie actie🤩! Ik zou deze fijne #staycation heel graag voor Imad Mansour willen winnen om hem te bedanken omdat hij in deze tijd absoluut mijn steun en toeverlaat is🥰🍀. Hij verdiend het echt om in het zonnetje🌞 gezet te worden, hij doet al zijn best om ondanks de hele situatie alles zo goed mogelijk door te laten gaan —>mijn echte Hero🦸🏻‍♂️🍀! Daarnaast doet hij nooit iets voor zichzelf maar denkt altijd eerst aan zijn familie, ik gun hem daarom echt deze fijne overnachting met diner🧡 duimen🍀🍀 Amsterdam staat op onze bucketlist voor deze zomer☀️, zou superleuk zijn om te winnen✨

  1. Na 15 jaar in Amsterdam te hebben gewerkt én te hebben gemerkt en gevoeld wat een heerlijke stad het is, woon in nu sinds 2 jaar in Houten samen met mijn vriend. Het zou fantastisch zijn om samen met hem Amsterdam te verkennen en onze liefde daar te vieren! Het zou een superleuke verrassing zijn om dan ‘op stand’ te kunnen slapen en dineren 🍋

   1. 5 sterren
    Wat een enthousiaste beschrijving van het Hilton Hotel en Italiaans Restaurant Roberto’s. Het lijkt me super om samen met mijn dochter Martine naar Amsterdam te gaan! We willen ons graag onderdompelen in dit staycation gevoel! Ik kook dagelijks voor mijn gezin, daarom is het zo ontzettend genieten van een heerlijk bereid diner waar je alleen maar hoeft aan te schuiven. We kijken uit naar een heerlijk moeder/dochter weekend, ontspannen in een prachtige hotelkamer en dineren in een restaurant waar we culinair verrast zullen worden!

 28. 45 jaar als paar bij elkaar dat verdiend een heel bijzonder gebaar, verras wim en mij maar met dit heerlijke exemplaar #duimenmaar

 29. Wat een toffe actie! Zou graag winnen voor mijn ouders die dit jaar 50 jaar getrouwd zijn en nu niet op vakantie kunnen gaan.

 30. Staycation in Amsterdam met mijn zus Greet van Balkom is altijd goed! Kunnen we eindelijk weer eens shoppen op de Albert Kuip markt en winkelen in de Kalverstraat! Een goed hotel en ontbijt is dan een must!!

 31. 5 sterren
  Ohhhh wat een vet gave win actie! Wij zijn dol op A’dam! Onze kids ook en we gaan dan ook meerdere keren per jaar met de trein naar onze lievelingsstad om de heke dag rond te struinen. Soms met een doel (Anne Frank, Ripley’s, concerten, voetbal, shoppen etc etc). Een nachtje in deze top stad waar altijd wat te beleven is staat bovenaan op de bucket list maar helaas met 4en niet te betalen. We houden niet alleen van nachtjes weg maar ook van nachtjes weg maar ook van lekker eten. Met mijn 20 jaar horeca ervaring heb ik mijn gezin al veel laten proeven. Deze winactie is voor 2 personen. Dat is helemaal niet erg want het lijkt me heerlijk om een keer alleen met mijn man naar onze lievelingsstad te gaan en lekker te eten. Na een jaar in de ziektewet ivm chronische ziekte zou dit een mooie opstart zijn voor een nieuw begin nu ik bezig ben met ander passend werk te zoek. Please pick me!!!!!! 🥰🥰🥰

 32. Wauw, wat een mooie kans! Mijn zusje en ik gaan al jaren op vakantie naar Italië, dat gevoel van thuiskomen vinden we heerlijk! Helaas kunnen we dit jaar voor het eerst niet die kant op, dus deze kans zou ons het gevoel geven toch weer even ‘thuis’ te komen!

 33. Oooohh….Jadis! 😍❤👌🏼… is het niet van de huidige situatie waar we met zijn allen in zijn beland… dan word ik hier wèl weer heeeeeeel blij van!! Wat een feestje deze staycation🥳💯❤🙏🏻! Zou dolgraag mijn harde werker ontvoeren voor deze ultieme break! We hebben geen plannen deze zomer en We ❤ Amsterdam, heerlijk eten èn verwennerijen …en tja… jouw boek hè 🍋🤗🍋… #mijn🍋bijbel👌🏼 Liefs

 34. Zou toch te gek zijn! Samen met René Schoonderbeek om onze “thuis vakantie ” te vieren!! Nu zitten we in Hintergarten garden (ha, ha), maar volgend jaar hopelijk naar Italië!! Ik doe mee!!

 35. Wauw bellisimo💚🌯♥️
  Ik ben verliefd op Italië. Ik mis het enorm. Vorig jaar na een relatie breuk ben alleen gaan rondreizen door Italië. Dat je dat durft riepen mijn zussen. Ik stond te trappelen kon niet wachten. Spreek de taal een beetje ben daar een paar x naar school geweest. Ik voel mij gelukkiger blijer en lichter als ik aankom. Door corona maar ook door financiële perikelen kan ik nu niet gaan maar hoop volgend jaar het land te omarmen. Jou boek daar word ik ook zo blij van is een vleugje Italië in huis🍋🍋🍋. Wie ik mee zou willen nemen ik heb zoveel leuke contacten zijn allemaal lieverds dus daar ben ik nog niet uit. Succes met alles en ik blijf je volgen
  Ciao Bella

 36. 5 sterren
  Wauw wat een te gekke en gulle winactie!
  Ik maak heel erg graag kans om mijn moeder te verrassen.
  Nu zij zo hard werkt in de zorg verdient ze wel wat leuks! 🍀❤️
  Followed & fingers crossed 🤞

 37. 5 sterren
  Lijkt me superfijn. Deze week onze eerste date gevierd, 20 jaar geleden in Amsterdam. Zou leuk zijn dus weer eens terug te gaan naar de stad waar we de eerste 7 jaar hebben gewoond. Plus lekker genieten van de Italiaanse keuken en het luxe hotel.

  1. 5 sterren
   Yes, dit is top! Op 29 maart zijn Tim en ik ouders geworden van onze zoon Joah. Het is volop genieten met zn drietjes, maar wat zou het fijn zijn om weer eens met z’n 2en een romantisch weekendje weg te zijn.
   Ik zou het heel erg leuk vinden om Tim te verrassen met deze staycation. En wij als echte ontbijt liefhebbers kunnen dan checken of dat ontbijt echt zo fantastisch is 😉

 38. 5 sterren
  Wauw!! Klinkt super geweldig! zou heel fijn zijn er even met een vriend tussenuit te kunnen in de vakantie. Even op adem komen.

 39. Geweldig even tussen uit met mijn man. Nu onze vakantie weer geannulleerd is, willen we ergens naartoe. Amsterdam is altijd leuk!

  1. 5 sterren
   Wat een ontzettend toffe actie. Met mijn lief Marco zou ik hier wel van kunnen genieten van een botermals kippetje of een lekker ontbijtje. Hoewel Marco de recepten uit het kookboek ook niet kan weerstaan 🍋🍋🍋 🇮🇹🇮🇹🇮🇹

  1. 5 sterren
   Hoe gaaf volgende maand 15 jaar getrouwd met mijn jeugdliefde… hoe bijzonder zou dit zijn … even het gooise vrouwen gevoel beleven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jadis-met-stappel-tlk-kookboeken-uitsnede

Meld je aan voor de nieuwsbrief van The Lemon Kitchen

Blijf op de hoogte van Jadis haar culinaire website & gelijknamig kookboek

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief

Blijf op de hoogte