Zolang The Lemon Kitchen bestaat (alweer 2 jaar) werk ik geregeld samen met Thermapen Nederland. Een mooi bedrijf dat de belangrijkste apparatuur in de keuken verkoopt voor gepassioneerde thuiskoks. Deze keer ben ik met een sous-vide apparaat aan de slag gegaan. Waarbij ik dus langzaam witvis gegaard heb. Zie hieronder hoe je dit apparaat kan winnen én hoe je sous-vide gegaarde witvis met knoflook & citroen heel makkelijk zelf maakt.
Wist je dat de producten van Thermapen Nederland, denk aan die Thermapen Professional en digitale oven thermometer ook te bestellen zijn Bol.com & Fonq. En de komende tijd ben ik ook een trouwe ambassadeur van dit prachtige merk en zie je deze onmisbare keukentools zelfs terugkomen in mijn kookboek.
Wat is nou eigenlijk een sous-vide apparaat? Dit is een apparaat wat in de meeste restaurant keukens niet weg te denken is. Het zorgt ervoor dat je ingrediënten langzaam garen in warm water, zonder dat ze direct iets anders aanraken. Daarnaast garen de ingrediënten in hun eigen smaken en sappen. Waardoor de smaak zeer lekker en exclusief blijft.
Benieuwd hoe je dit fantastische sous-vide pakket kan winnen?
(Pakket: Sous-vide apparaat, seal apparaat, sous-vide thermapen & vacuüm zakken)
Zoek je nou nog meer mooie recept inspiratie? Dan raad ik je aan om het kookboek SOUS-VIDE van Bas Robben te bestellen.
Echt een aanwinst!
#samenwerking met Thermapen Nederland
36 reacties
Wauw wat een toffe win actie! Ik zou hier heerlijk asperges met roomboter, citroen en salie sous-vide in de stoomoven willen garen! Jammie, ik krijg er nu al zin in!
Jaa wat een toffe actie. Kan niet wachten om hier vis in te bereiden!
Ziet er lekker uit! En eigenlijk nooit bij stil gestaan dat er populaire merken enzo zijn voor dat soort producten.
Ik zou deze super graag willen winnen omdat ik al heel lang eens zalm sous-vide wil maken nadat ik dat jaren geleden in masterchef zag! Dus ik ga heel hard duimen.
Ik heb vaak staan twijfelen bij een sous vide apparaat. Stond weer met zo’n stick in mijn hand maar dan doe je het half. Dit hele pakket is natuurlijke next level gaaf. Zou het heel graag winnen en om te beginnen mijn eigen lemon curd maken. https://www.isugarcoatit.com/2019/04/sous-vide-yuzu-lemon-curd.html/ met heerlijke citroenen uit de boom van mijn broer in Spanje
Ik doe mee! Ik maak mijn vriend denk ik heel blij met sous-vide gegaarde vis 😀
Ik vind dan Lamsvlees een leuke uitdaging!
Hollandse asperges met zalm ♥
Ik heb mijn vriend voor ons eerste “thuisdineetje” verrast met een heerlijke lamsrack gemarineerd in sojasaus, gemberhoning, sherry en zwarte knoflook. Zo lekker dat ik het graag eens zou proberen te maken in een sous-vide. Wat een geweldige manier (en lekker) om voedsel te bereiden.
Altijd gaaf nieuwe recepten en technieken waar je op verder kan ontwikkelen. Ik zou ook direct het boek aanschaffen om te zien hoe ik recepten kan combineren met mijn Big Green Egg! Aanradertje!
Oh zo’n apparaat staat al zo lang op mijn verlanglijstje. Ik zou met zoveel recepten willen experimenteren. Ik zou beginnen met sous-vide gekonfijte zalm, dan asperges en dan lamsvlees sous-vide gegaard. Dusss…..kom maar door met deze geweldige sous-vide pakket van Thermapen Nederland.
Wat een gave winactie! Ik zou gaan voor Hollandse asperges. Nu de lente lijkt los te barsten, krijg ik zin in frisse voorjaarsgerechtjes. De asperge is het teken dat de lente is begonnen. Daarmee zou ik graag experimenteren in de sous vide. Beetje citroenrasp erover uiteraard 😋