Plat of bruisend water, wat vind jij het lekkerst?

Plat of bruisend water, wat vind jij het lekkerst?

Voor mij is het vanzelfsprekend om in een restaurant, lunchroom of andere plek buiten de deur te vragen of ze Chaudfontaine in huis hebben. Er zijn nou eenmaal veel verschillende watermerken, maar ik word er blij van als ik Chaudfontaine kan bestellen omdat het lekker is van smaak en goed past bij gerechten. Het is in een chique restaurants heel gebruikelijk om te vragen of er plat of bruisend water wordt geschonken. Nu de rest van de restaurants nog! Heb jij ook een merk voorkeur? Mijn favoriet is in ieder geval bruisend en dat zie je terug in de foto’s. Plat of bruisend water, wat heeft jouw voorkeur?

Plat of Bruisend water, wat vind jij het lekkerst? The Lemon Kitchen

Plat of bruisend water, wat vind jij het lekkerst?

Ik ben echt een grote waterdrinker, dagelijks wissel ik kraanwater af met Chaudfontaine. Zo af en toe maak ik een uitstapje naar koffie/thee, een goed glas wijn of Limoncello. Als ik mag kiezen tussen plat of bruisend, kies ik toch voor bruisend. Het is even wat anders en zeker als ik uit eten ga vind ik licht-bruisend of bruisend water lekker. Het liefst met een schijfje citroen. Het past namelijk goed bij allerlei gerechten. Het is alsof je smaakpapillen even ververst en verfrist. Zo ga ik regelmatig uit eten en ben ik in de regio Utrecht en Brabant op zoek gegaan naar leuke plekken met ontzettend lekker eten. Zie hieronder een kleine selectie! 

Hotspots regio Utrecht

Sinds begin dit jaar ben ik na 27 jaar als Bosschenaar verhuisd naar Houten, dit ligt vlakbij Utrecht. Wist je dat je in regio Utrecht zó veel leuke hotspots hebt en er zelfs een tijdelijke stop op zit? Zo zit er vlakbij mijn kantoor Restaurant Kees, dit is een omgetoverde boerderij en daar kan je in het voorjaar en in de zomer heerlijk buiten zitten. Verder heb je achter het station, naast het Beatrix theater in Utrecht. Een sfeervolle plek genaamd Metro. Hier kan je ontbijten, lunchen, uit eten gaan en zelfs later in de avond gezellig aan de bar zitten. Hier ben ik samen met Vanessa van Culinessa, voor een laat ontbijt geweest. We hadden een vers afgebakken croissant en een wentelteefje met vers fruit. Naast het feit dat we het altijd super gezellig hebben, voelde ik ook een bepaalde trots om samen ambassadeur te zijn van Chaudfontaine. 

Restaurant KEES, in Houten 

Plat of Bruisend water, wat vind jij het lekkerst? The Lemon Kitchen

Hotspots in regio Brabant 

Voor mijn werk als onder andere freelance fotograaf kom ik bij veel restaurants in de regio’s Brabant en Utrecht. Zo was ik laatst te vinden in Breda, waar het bruist van de geweldige hotspots. Restaurant Barlucca is een Italiaans restaurant wat gerund wordt door twee jonge mannen met enorm veel passie voor het vak. Het pand heeft meerdere verdiepingen en serveert watertandend lekker eten, zoals bruschetta’s, zelf gemaakt brood en allerlei anti-pasti. ze raden hun gasten aan hier plat of bruisend water bij te drinken. Daarnaast zit wijnbar Pinot ook in Breda, zij geven aan dat Chaudfontaine plat en bruisend goed bij de wijnen passen. 

Plat of Bruisend water, wat vind jij het lekkerst? The Lemon Kitchen

Restaurant Barlucca, in Breda

Plat of bruisend water 'The Lemon Kitchen

Wijnbar Pinot, in Breda

Plat of bruisend water 'The Lemon Kitchen

Gastrobar 6, Den Bosch

Nog twee heerlijke hotspots!

Dezelfde dag nog ging ik langs bij Restaurant Zuyd, een bijzondere gastronomische plek wat gerund wordt door een stel. In mijn geboortestad Den Bosch zit Gastrobar 6, een jong bedrijf met een ambitieus team wat sinds het begin trouw Chaudfontaine schenkt. Ze vinden de neutrale smaak van Chaudfontaine goed bij de gerechten passen. 

Plat of Bruisend water, wat vind jij het lekkerst? The Lemon Kitchen

Restaurant Zuyd. in Breda

Proosten met Chaudfontaine 

Samen met Vanessa van Culinessa bij Metro in Utrecht

Plat of Bruisend water, wat vind jij het lekkerst? The Lemon Kitchen
Plat of Bruisend water, wat vind jij het lekkerst? The Lemon Kitchen

Het viel me op dat eigenlijk bij heel veel restaurants Chaudfontaine wordt geschonken. Ik ben dus niet de enige fan?. Heb jij nou een geweldige hotspot gevonden, waar je heerlijk kunt eten? Laat het dan in een bericht hieronder weten! Ik ben benieuwd. 

Wil je meer weten over het merk Chaudfontaine? Klik dan hier! 

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jadis-met-stappel-tlk-kookboeken-uitsnede

Meld je aan voor de nieuwsbrief van The Lemon Kitchen

Blijf op de hoogte van Jadis haar culinaire website & gelijknamig kookboek

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief

Blijf op de hoogte