Perfecte hamburgers met citroen van de egg
Super fijn zo’n lange & zonnige (na)zomer! Eigenlijk heb ik elke dag wel zin om te EGG’en . Zo heb ik hemelse hamburgers met citroen en verse kruiden gemaakt. Hieronder vind je het simpele hamburger recept! Uiteraard is het belangrijk dat je, de kerntemperatuur van je vlees meet met een Thermometer, ik gebruik standaard die van Thermapen.nl, zoals je op de foto ziet. Meten is tenslotte weten!
Hamburgers meet je met de Thermapen, meten = weten!
Perfecte hamburgers
Het bakken/grillen van perfecte hamburgers hoeft dus niet zo moeilijk te zijn, zolang je maar de kerntemperatuur meet. Er is niks zo zonde als een te ver door gebakken stuk vlees. Het is ten eerste zonde van de slachting, daarnaast ook niet meer eetbaar. Ik ben van mening, die paar keer dat ik af en toe vlees eet dat het, het waard moet zijn.
Liever vis barbecue recepten? Maak dan eens zalm gemarineerd in limoncello van de Big Green Egg!
2 reacties
Meten is weten, en volgens mij is het vlees dan altijd heerlijk mals.
I love these burgers😍❤️