Een superkrokante pan tosti, waar je mij wakker voor mag maken. Het krokante korstje komt doordat je Magarine gebruikt. Dit heb ik ooit van echte Tosti bakkers geleerd en geloof me het is onbetaalbaar lekker! Heerlijk om zo je dag op z’n Hollands te beginnen. Het is een simpel recept gemaakt met Gouda’s Glorie Volle Pond. 100% plantaardig, romig en heel vol van smaak. Ideaal als roomboter liefhebber en ook nog eens minder vet! Het frisse van de citroenzesde maakt dit ontbijt / lunch gerecht trouwens helemaal af.
Een tosti kennen we allemaal wel, voor de een is het een ideaal ontbijt en voor de ander een lekkere lunch. Als ik tosti’s maak dan wil ik dat ze lekker krokant aan de buitenkant zijn en goed gesmolten kaas vanbinnen. Wist je dat kaas heel goed past bij het frisse van de citroen? Daarom heb ik in dit recept ook deze twee met elkaar gecombineerd. Het romige van de avocado en het friszoet van de appel past er perfect bij. Deze pan tosti is nog gezond ook!
Op zoek naar ontbijt en / of lunch recepten met bijvoorbeeld avocado of geitenkaas?
Maak fan eens flammkuchen met avocado, buffel mozzarella. Of krokante wraps met geitenkaas en citroenjam.
3 reacties
Lekkere tosti en wat anders dan een bekende ham kaas tosti
Heel lekker! Doe mij maar er maar één!
Ja dit wil ik nu wel als ontbijt! Ik wist eerlijk gezegd niet dat je met magarine zon krokante korst krijgt