Een lekker en redelijk gezond ontbijt recept om de dag met goede moed en een frisse blik te starten. Al jaren ben ik fan van de producten van Abbot Kinney’s, biologisch, smaakvol en een mooi design. In samenwerking met dit mooie bedrijf heb ik een ontbijttaart met haver gemaakt. Hier op kantoor hebben we al er enorm van genoten! Zie hieronder het ontbijttaart met haver, kokos & citroenjam recept.
Deze producten zijn 100% plantaardig, duurzaam, diervriendelijk én gezond. Ze vertellen dat de vraag naar zuivel gelukkig steeds minder wordt en mensen daarom dan ook steeds meer voor plantaardig kiezen. Het doel van Abbot Kinney’s is om een betere keuze verrukkelijk te maken, binnen handbereik én top of mind.
Missie: standaard te flippen en van “gewone” zuivelproducten het alternatief te maken. ‘Good food tastes better’!
Wist je dat er meerdere vegan yoghurt én ijs varianten zijn? Van kokos tot mango. Het vegan ijs is trouwens verslavend lekker!!. Ze zijn o.a. te koop bij mijn favoriete bio supermarkt: Ekoplaza! Hier kom ik wekelijks om mijn citroenen te kopen, vaak kan ik het dan ook niet laten om een paar Abbot Kinney’s mee te nemen. Deze specifieke smaak kan je trouwens bij de appie vinden.
Tip: wil je maar 1 verpakking van Oat start gebruiken? Geen probleem halveer dan gewoon het recept en gebruik een kleinere taart bodem en ongeveer de helft van de vormpjes.
Op zoek naar nog meer gezonde ontbijt taartjes? Maak dan eens kwark cakejes met citroen. Hier kan je ook Abbot Kinney’s bij gebruiken!
Volgen jullie The Lemon Kitchen al op Facebook, Instagram & Pinterest?
4 reacties
Oh dat ziet er heerlijk uit zeg! En wat een prachtige foto’s! Ik heb ook sinds kort een categorie food op mijn website http://www.kimsharesall.nl maar tot nu heb ik alleen nog maar producten.
Ik heb het nog niet gemaakt schat maar ik heb je toch al vijf sterren gegeven. Wat ben ik toch trots op je!
Love, mama.
Ik ben heel benieuwd naar deze smaak🤩