Luxe cocktail sorbet ijs van AYCE

Luxe cocktail sorbet ijs van AYCE

AYCE is de eerste in Nederland die luxe sorbets maakt in de vorm van een cocktail. Een tijd geleden kreeg ik deze cocktail sorbet ijsjes thuisgestuurd. Er ging een wereld van (ijs) smaak voor mij open! Ik ben altijd al gek geweest op ‘koken’ met alcohol. Het geeft een diepere smaak. Daarom ben ik ook super enthousiast voer deze innoverende ijsjes! Ijs is altijd een goed idee toch? Wij hebben hiermee al meerdere gasten verrast! Lees hieronder meer over cocktail sorbet ijs. Uitsluitend voor 18 jaar en ouder!

Cocktail sorbet van Ayce heeft een waanzinnige smaak en is een inspirerend concept.
luxe sorbet ijsjes ayce the lemon kitchen_
luxe sorbet ijsjes ayce the lemon kitchen_

Cocktail sorbet ijs

Je hebt ze in 3 verschillende smaken. Slim omdat deze drie cocktails over de hele wereld bekend en natuurlijk superlekker zijn.

 • Pornstar Martini
  Dit is een cocktail met passievrucht is begin 1900 bedacht in Londen, staat bekend om de gedurfde en uitgesproken smaak. Alleen al het uitspreken van deze naam kan mensen shockeren of uit hun ‘comfort zone’ halen. Persoonlijk is dit dan ook mijn favoriet! NIet alleen omdat de naam gedurft is maar omdat de smaak lekker uitgesproken is. Naast biologische citroen is passievrucht mijn absolute favoriet! Deze bijzondere vrucht komt oorspronkelijk uit ecuador, daarnaast zit er ook heerlijke vanille in.

AYCE Wodka

Heb je altijd al willen weten hoe wodka gemaakt wordt? De AYCE wodka wordt gemaakt van graan en alcohol waarna het daarna over actief kool wordt gefilterd en er wodka ontstaat. De actieve kool is een zwarte poeder, waardoor de alcohol een super zuivere kleur krijgt en er ‘wodka’ ontstaat.

 • Strawberry Daquiri
  Dit is een aardbeien cocktail uit Cuba. De naam is vernoemd naar de Cubaanse stad Daiquiri rond 1900. Een van de meest bekende en iconische vormen is de ‘Strawberry Daquiri’. Hierbij is het belangrijk dat het van verse aardbeien gemaakt wordt. De aardbeien komen uit Polen en staan bekend om hun kwaliteit. De naam is Singa Singana. Daarnaast hebben ze hun eigen AYCE bruine rum gemaakt. De distillerij zit in Jamaica!
 • Pińa Colada
  Dit is een cocktail met onder andere kokosmelk en ananas uit Costa Rica. In de jaren 50 werden kokos en ananas beschouwd als ‘handelswaar’ op het eiland Costa Rica. Het is een simpele cocktail maar ontzettend lekker en populair. Het wordt gemengd met lokale witte rum. De kokosvlokken komen uit Indonesië en Thailand, maar de ananas komt wel uit Costa Rica. Deze witte rum is licht van smaak en komt ook uit Jamaica.

Over Ayce

Eigenaar Ruben is in 2018 als eerste in Nederland met het professioneel maken van cocktail sorbets met alcohol (5%) begonnen. Hij heeft hét unieke reept voor AYCE ontwikkeld en nu dus met 3 verschillende smaken: Pornstart Martini, Strawberry Daquiri én Piña Colada op de markt. Ze staan jaarlijks op meer dan 200 uiteenlopende evenementen en nu dus ook online te bestellen! Voor als je zin hebt in een lekker ijsje, als je gasten krijgt of als bijzonder toetje!

Waarom raad ik je aan om Ayce luxury sorbet ijs te bestellen?
 • Elk product van AYCE wordt handgemaakt met de beste ingrediënten, waar veel passie en zorg bij komt kijken.
 • Samen met master distilleerderij Van Toor creëren ze ‘custom made’ alcohol voor de cocktails en onze cocktail sorbets.
 • Verwen jezelf, je gasten met dit unieke product! Ideaal voor als je bezoek krijgt, een verjaardag hebt of bijvoorbeeld een vrijgezellen feestje.
 • Je kan deze prachtige glazen potjes hergebruiken (hier binnenkort meer over).
 • Weer eens wat anders dan de normale ijsjes, nu dus een 2 in 1. Cocktail én ijs!
 • Het is makkelijk te bestellen en wordt snel (gekoeld) thuis of op gewenste locatie geleverd

Ben je ook benieuwd? Bestel dan snel op ayce-sorbets.com!

#Samenwerking met AYCE

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jadis-met-stappel-tlk-kookboeken-uitsnede

Meld je aan voor de nieuwsbrief van The Lemon Kitchen

Blijf op de hoogte van Jadis haar culinaire website & gelijknamig kookboek

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief

Blijf op de hoogte