Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.
7 reacties
Hoi! Ik heb ze nu in de oven staan, maar al twee keer 5 min extra (totaal dus nu al 22 min). Zal vast aan verschil in oven liggen? Ben benieuwd!
Hoi, ben dit nu aan het maken, klinkt heerlijk, maar klopt 250ml olie wel? Is extreem veel toch?
Groet, Linda
Hoi Linda,
Ja als je het vergelijkt met boter dan is t wel in verhouding. Hoe zijn ze geworden?
Ik durfde het niet aan en het leek me ook niet zo gezond dus ik heb 6 eetlepels gedaan 🙂 Ze zijn dus nogal droog en ook helemaal niet gerezen. Voor het eerst wijnsteenbakpoeder gebruikt, daar kan dat laatste ook aan liggen natuurlijk. Jammer, volgende keer beter!
Hi Sophie, SO unfortunate to hear, it should look like in the picture. Maybe you accidentally let out one of the components?
XXX
I tried this as I love all the ingredient components. but this turned out EXTREMELY oily we couldn’t eat it at all 🙁
hier wil ik wel in bijten hah!