Biologische citroen

Biologische citroen is een onmisbaar ingrediënt in de keuken!

Een vooral onmisbaar, bijzonder flexibel, mooi, veelzijdig & lekker basisingrediënt! De biologische citroen staat in mijn bedrijf centraal, net zoals het kernwoord ‘fris’. Het is een basis ingrediënt dat voor mij onmisbaar in de keuken is. Ga je met mijn recepten aan de slag? Zorg ervoor dat je dan fijne tools zoals de handrasp, zesteur en citruspers in huis hebt. Of koop mijn informatieve kookboek, waarin ik je meeneem in mijn visie op elke dag lekker en mooi eten met de onmisbare (bio) citroen.

Varieer wat meer met citroensap en/of zeste en til je gerecht heel makkelijk naar een hoger niveau!


"Waarom saai eten als het niet hoeft?
Ik kies voor dagelijks geluk en dat is dagelijks lekker eten met kwalitatieve 

en verse ingrediënten Met een frisse twist van biologische citroen.”

VERFRISSEND LEKKER MET BIOLOGISCHE CITROEN ALS ONMISBAAR BASISINGREDIËNT.

 

Jadis schreuder the lemon kitchen biologische citroen

Waar te koop?

De allerlekkerste biologische citroenen haal ik bij Ekoplaza (biologische supermarkt). Ze hebben ongeveer 90 vestigingen door heel Nederland (hier is trouwens ook mijn kookboek te koop), dus vast ook een bij jou in de buurt! Waarom zijn ze zo lekker? Ze komen uit Sicilië, hebben een keurmerk en hebben een buitengewone kwaliteit. In mijn kookboek ga ik hier nog veel uitgebreider op in. Overigens verkopen andere supermarkten tegenwoordig ook bio citroenen en natuurlijk op de biologische markt.

 

citroenen mand the lemon kitchen

Kies voor biologisch

Mijn voorkeur gaat altijd uit naar zoveel mogelijk biologisch, niet alleen omdat het vaak lekkerder en verser is, maar ook omdat dit vaak betekent dat de gehele keten eerlijk wordt behandeld. De lekkerste biologische citroenen (onbespoten) haal ik bij Ekoplaza. Zie locatie Utrecht in de afbeelding hiernaast, deze foto werd gemaakt voor de lancering van mijn ambassadeurschap. Die komen uit Sicilië en hebben zelfs een keurmerk! Hierover vertel ik je meer over in mijn Informatieve Kookboek, dat je nu al kan bestellen!

Als je met mij eet en kookt, is elke dag is een feestje, voor mij staat dagelijks lekker eten voor intens geluk. En wie wil dat nou niet elke dag?

Als ik kook verwerk ik altijd een fris element van (bio) citroen in mijn eten, dit zorgt voor een ‘fris/zuurtje’ in het gerecht. Verder kook ik graag met allerlei soorten groente en vind ik het een uitdaging om zo gezond & lekker mogelijk te eten.

Mijn kernwoord is ‘fris’ dit zie, proef en voel je overal in terug!

Jadis Schreader met biologische citroen Ekoplaza
Jadis-met-stappel-tlk-kookboeken-uitsnede

Meld je aan voor de nieuwsbrief van The Lemon Kitchen

Blijf op de hoogte van Jadis haar culinaire website & gelijknamig kookboek

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief

Blijf op de hoogte