Kookboek cadeau bij Satink & Eigenhuis Keukens

Kookboek cadeau bij Satink & Eigenhuis Keukens

Kom jij ook 2e Pinksterdag mijn limoncello & ceviche proeven? Onlangs ben ik in contact gekomen met Eigenhuis & Satink Keukens. Mooie en exclusieve keuken bedrijven, waarbij de focus net zoals bij The Lemon Kitchen op kwaliteit ligt. Toevallig zat één van hun locaties in Houten, 100 meter van mijn kantoor vandaan. Tijdens een rondleiding in hun prachtige vestiging hadden we het over mijn kookboek. En heb ik een leuk nieuwtje want als je vanaf NU een offerte laat opmaken bij Eigenhuis & Satink Keukens krijg je dit gehele jaar mijn kookboek cadeau. Zo gaaf! Om deze samenwerking af te trappen nodig ik jullie 2e Pinksterdag uit bij Satink Keukens Zwolle voor de culinaire Italiaanse tour. Hieronder lees je er meer over.

The Lemon Kitchen Kookboek; masterclass over de biologische citroen & 45 seizoens recepten
Design – Satink Keukens

The Lemon Kitchen Kookboek cadeau bij een offerte

Om dit te vieren zijn jullie op 1 juni (2e Pinksterdag) welkom om o.a. de zalm ceviche & limoncello te komen proeven en de prachtige keukens te bewonderen. De locatie is Satink Keukens in Zwolle, één van de mooiste vestigingen in Nederland. Als je een offerte laat opmaken, of een afspraak maakt om een offerte op te laten maken krijg je een voucher mee van mijn kookboek!

Proef limoncello & ceviche uit The Lemon Kitchen Kookboek

Ik vind het superleuk om jullie mijn zelfgebrouwde limoncello te laten proeven en van de zalm ceviche op een crostini met passievrucht & citroen krijg je ook vast geen spijt! Deze recepten vind je zowel in mijn kookboek als op de website.

Kom naar onze culinaire tour op Tweede Pinksterdag!

“Op Tweede Pinksterdag bent u van 12.00 tot 17.00 uur van harte welkom op onze culinaire tour. Onder het genot van Italiaanse hapjes en drankjes kunt u keukeninspiratie opdoen in onze vernieuwde showroom.

Uiteraard staat uw veiligheid in deze bijzondere tijd bij ons centraal. Onder begeleiding van uw gastheer Dinand Plekkenpol zullen we het aantal aanwezige personen scherp in de gaten houden en wordt u letterlijk middels een tour rondgeleid door onze showroom waarbij u middels ‘stops’ wordt verrast met een proeverijtje of wetenswaardigheid.”

Voorbeeld op de website van Satink Keukens

Italiaanse Tour bij Satink Keukens

“Zo kunnen jullie kennis maken met de smaak van Italiaanse wijnen, kunt u proeven van overheerlijk Italiaans ijs of laat u zich liever verrassen door onze zingende pizzabakkers?! En als klap op de vuurpijl ontvangt u op deze dag ook nog het kookboek ‘The Lemon Kitchen’ cadeau wanneer u een offerte op laat maken. Jadis Schreuder, auteur van The Lemon Kitchen, is deze dag aanwezig om u te laten proeven van haar eigen gerechten en al uw vragen te beantwoorden over het gebruik van citroenen tijdens uw eigen kookkunsten. Daarnaast kunt u proeven van haar overheerlijke Limoncello waardoor u zich even in Italiaanse sferen zal wanen!

Wij zeggen ‘saluti’, tot ziens op Tweede Pinksterdag!”

Kom jij ook limoncello & ceviche proeven én Satink Keukens bewonderen?

Laat het dan in een reactie hieronder of via sociale media weten. Over deze Italie tour is al op allerlei media geschreven. We zouden het superleuk vinden als jullie ook komen!

#Samenwerking met Eigenhuis & Satink Keukens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jadis-met-stappel-tlk-kookboeken-uitsnede

Meld je aan voor de nieuwsbrief van The Lemon Kitchen

Blijf op de hoogte van Jadis haar culinaire website & gelijknamig kookboek

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief

Blijf op de hoogte