Koken met lokale producten uit Utrecht

Koken met lokale producten uit Utrecht

Iedereen is momenteel helaas getroffen door deze crisis. Maar we merken ook dat we allemaal ons steentje willen bijdragen en daardoor creatief en in oplossingen gaan denken. Zo wil ik graag mijn lokale ondernemers uit regio Utrecht helpen. Nu heeft Localsutrecht.nl een box samengesteld met de lekkerste producten uit de regio, die binnenkort over datum gaan of niet meer te verkopen zijn omdat alle horeca gesloten is. Eigenlijk is het dus een win-win situatie! Wil jij ook koken met lokale producten uit Utrecht? Om jullie te inspireren heb ik er zelf een lekkere maaltijd mee gemaakt!

Koken met lokale producten uit Utrecht

Wat je op de afbeelding ziet, is mijn creatie van deze heerlijke box. Natuurlijk zitten er nog veel meer lekkere dingen in, maar wil je er nou een avond maaltijd van maken? Dan kan je de roseval aardappeltjes besprenkelen met olijfolie, door er een halve citroen bij en zet in de oven zetten voor 25 minuten op hete lucht – grill. Als ze klaar zijn snijd je de aardappeltjes open en laat je de kruidenboter uit het pakket erin smelten. Daarbij serveerde ik er mijn favoriete witlof met appel gerecht bij en een gebakken worstje van Pig Me. Oh en de ingemaakte komkommer salade is er ook lekker bij!

Serveertip: lekker met een biertje en/of de siroop uit het pakket!

Locals Utrecht

Wil jij ook je steentje bijdragen om de Utrechtse ondernemers te helpen? Bestel dan dit pakket en ga heerlijk koken met lokale producten uit Utrecht!

SUPPORT YOUR LOCALS UIT UTRECHT

Utrechtse makers zijn namelijk in nood! Daarom hebben ze een #supportyourlocals Utrecht pakket samengesteld met producten van: Roze Bunker, Buitengewone Varkens (Pig Me), Eleven Brewery, de Dyck, Nordkapp, Twisted, Vroeg, Meneer Vink, Koekfabriek, Veldkeuken en Broei.

localsutrecht.nl koken met lokale producten uit Utrecht
localsutrecht.nl koken met lokale producten uit Utrecht

Dus support your locals en bestel!
De pakketten kosten €45,- exclusief €5,- verzendkosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jadis-met-stappel-tlk-kookboeken-uitsnede

Meld je aan voor de nieuwsbrief van The Lemon Kitchen

Blijf op de hoogte van Jadis haar culinaire website & gelijknamig kookboek

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief

Blijf op de hoogte