Gezonde pizza’s test met zuurdesem

Gezonde pizza’s test met zuurdesem

 Gezondere pizza’s test met bodem met zuurdesem!

Ik ben een echte pizza fan, maar wel erg kritisch! Ik maak graag zelf pizza’s, maar ik eet ze het liefste natuurlijk in Italië en/of Sicilië. Ik kreeg vanuit Dr. Oetker de vraag of ik hun gezondere en  lekkere ‘Feel Good Pizza’s wilde proeven waarvan er één een bodem met zuurdesem heeft.  Ook ik heb af en toe geen tijd of puf meer om te koken. Afhalen is al snel ongezond en duur. Dus ik moet eerlijk zeggen dat ik wel nieuwsgierig werd naar deze gezondere pizza’s met knapperige bodem. Lees hieronder meer over The Good Baker pizza’s. Lekkere & gezondere vega(n) feel good pizza’s!

 

GEZONDERE PIZZA’S

The Good Baker pizza’s zijn in drie varianten verkrijgbaar bij Albert Heijn en Jumbo.  The Veggie Mix (op de foto) met  bodem met zuurdesem is momenteel alleen verkrijgbaar bij de grotere Albert Heijn’s & Jumbo’s. Het idee achter deze gezondere en lekkere pizza’s is dat je er goed door voelt! Je zet dus makkelijk en snel een gezondere en vegetarische maaltijd op tafel. 

MIJN FAVORIETE PIZZA?

Ik moet eerlijk zeggen dat ik ze alle drie lekker vind, maar degene met de bodem met zuurdesem springt er voor mij echt uit. Heerlijk! 

 

 

gezonde pizza's test
The Feel Good Pizza's

tHE FEEL GOOD PIZZA'S

The Good Baker pizza’s in drie smaakvarianten:

  • Spinach & Pumpkin Seeds(vegan!)
  • Broccoli & Mushroom 
  • Veggie Mix (mijn favoriet met bodem met zuurdesem )
 

Leuk om te weten is dat deze pizza’s dus 100 % vegetarisch zijn! Waarvan 1 zelfs vegan. Deze kleurrijke The Good Baker pizza’s zijn rijkelijke belegd met verschillende groentes. Wat mij opviel is dat de groenten nog heerlijk van smaak waren en de bodem dus echt krokant wordt. Mijn tip is wel om de oven goed van te voren op te warmen en als je een pizza steen hebt die er zeker 15 minuten van te voren in te leggen. Wat ik ook een pluspunt vind is dat de pizza’s geen kunstmatige kleur en smaakstoffen bevatten. Top dus! 

  

KNAPPERIGE BODEM

Naast dat een pizza bodem niet te dik mag zijn, vind ik het net zo belangrijk dat de bodem knapperig is. Deze  bodems worden gemaakt met 

 ingrediënten zoals havervlokken, zuurdesem of spinazie

(afhankelijke van de variant)

 

Ga jij ook op zoek naar deze gezondere en lekkere vegetarische pizza’s? Laat dan in een reactie weten welke jouw favoriet is! 

dr oetker gezonde pizza's
Samenwerking met Dr. Oetker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *