Een leuk nieuwtje! Want dit jaar gaan jullie om de paar weken recepten voorbij zien komen met fris-zure Cranberries van Terschelling, echte Hollandse trots. Ze zijn zuur, fris en 100% natuurlijk. Onder andere te koop bij Biologische supermarkt Ekoplaza. Waar je gelijk terecht kan om de lekkerste biologische citroenen in te slaan. Gekarameliseerde witlof met cranberry’s, gorgonzola, cashews & citroen is een heerlijk Italiaans bijgerecht en extra lekker met een krokantje van cashewnoten.
Cranberries uit Terschelling zijn fris-zuur, en eet je zo uit het vuistje, maar ook hemels in allerlei zoete & hartige gerechten.
Dit gerecht staat eigenlijk voor alles wat ik lekker vind, bitter, zuur, fris, licht zoet met een bite én kruidig door de citroentijm. Bittertje proef je terugkomen in de witlof, het zure is van de cranberry’s & citroen, en het zoete is van de gekarameliseerde witlof. Een hemels gerecht als je het mij vraagt!
Serveertip: deze gekarameliseerde witlof met cranberries is erg lekker bijvoorbeeld bij een simpele pasta!
#Samenwerking met Terschellinger Cranberries
Vind je dit een lekker recept? Vergeet deze afbeelding dan niet op te slaan op je Pinterest Bord.
5 reacties
Ik eet vaak cranberry’s dit is zeker een recept voor mij.
Gezond en lekker, leuk deze combi