Een simpele lunch, maar zo lekker dat dit toch echt mijn lunch dagelijks is! Bij dit recept maak ik gebruik van een eerder geplaatst recept: ingemaakte komkommer! Erg lekker met het biologische kruidenzout van Herbamare. Net zoals de biologische citroen, onmisbaar in de keuken! Zie hieronder het Desem toast met geitenkaas en frisse komkommer recept.
Een heerlijke én ook gezonde lunch! Deze toast met geitenkaas en frisse komkommer is makkelijk te maken en verfrissend lekker. Sowieso ben ik gek op geroosterd zuurdesem brood, en sinds kort heb ik een nieuw plekje ontdekt genaamd Vanmenno waar ik online het lekkerste brood bestel. Handig is dat je het kan invriezen en zelf nog kan afbakken. Waardoor je dus dagelijks dagvers en bijzonder smaakvol brood in huis kan hebben. Je kan kiezen tussen (gesneden/ongesneden) zuurdesem, volkoren en notenbroden.
Zoals hierboven aangegeven kook ik heel regelmatig met biologische kruidenzout! Zo zet ik om de paar weken een nieuwe groente spread op de website én ontwikkel ik elke maand los een ontbijt/lunch/diner recept. Benieuwd? Maak dan bijvoorbeeld eens de gezonde doperwten spread of een simpele penne pasta met gorgonzola en venkel.
#Samenwerking met Herbamare Kruidenzout
Eén reactie
staat voor vanmiddag gepland. Moet alleen die geitenkaas even vinden