Jaa! Daar is hij dan mijn commercial! Het was een super leuk traject om een eigen filmpje te bedenken, te maken en door zo veel lieve mensen geholpen te worden! Ik ben mega trots op het eindresultaat. Het is bijzonder om in 1,5 minuut je verhaal en concept neer te zetten en tegelijkertijd jezelf te blijven. Voor mij was het vooral belangrijk dat mijn passie voor fris vanaf jongs af aan én mijn 3 elementen (recepten, styling en fotografie) uitgelicht werden. Ik heb vervolgens mijn lieve nichtje gevraagd om mij in het klein te spelen, ook zij is gek op citroen! Mijn zus Jeri, die mijn moeder speelde zie je helemaal in het begin van het filmpje en aan het einde van het filmpje zie je ook nog mijn andere zus Sanya. Een kleine familie commercial! Speciale dank aan Klaar & Kees Media die gefilmd én geëdit hebben.

Life is sharing

Ik zeg heel vaak ‘life is sharing’ en dat meen ik ook. Ik vind het fijn om mooie momenten te delen met mensen waar ik om geef. Natuurlijk vind ik het jammer dat mijn vriend Ritch niet aanwezig kon zijn tijdens de opnames en het gala. Maar hij zit in Amerika voor voetbal en dat is ook super speciaal! Zoals je ziet in de aftiteling heb ik met veel professionals samengewerkt. Zo heeft een goede vriend van mij Luc geholpen met de regie, samen met mijn zus Sanya. Zijn de prachtige beelden geschoten door Klaar & Kees Media. De muziek is gemaakt door Guyllaume Wibowo en ik heb zelf ingezongen (geneuried) en ingesproken. Jaa, zingen is vanaf jongs af (ook) een een passie van mij! Zo heb ik in het gerecht wat centraal staat in het filmpje de olijfolie gebruikt van Neolea, die vind ik oprecht de allerlekkerste! 

Waarom heb ik deze commercial gemaakt?

Ik zit nog een paar weken op school (HAS Food Innovation) en ik volg een apart afstudeertraject: Topklas ondernemen. Ik studeer af met mijn eigen bedrijf The Lemon Kitchen. Nu zijn er bepaalde competenties die je moet behalen en sinds dit jaar is een bedrijfsfilm een grote opdracht. Je krijgt een buddy aangewezen en de rest is aan jezelf. Ik heb deze kans met beide handen aangegrepen, zo mijn netwerk ingeschakeld en vrienden en familie. Om tot een mooi eindresultaat te komen! 

Waar was het Gala?

In de Verkadefabriek tijdens het City Food Film festival. We hadden een mooie zaal met een bar en goud/gele gordijnen. Het paste perfect bij mijn filmpje. Aan het einde van alle filmpjes werden er prijzen uitgereikt door de Sponsoren en Juryleden. Een van de juryleden is Björn eigenaar van Intelligentia ICE (lekkerste ijs en bonbons verkrijgbaar) en van de sponsorgroep zat o.a. de Rabobank en verspillingsfabriek aan tafel. 

Sponsoring 

Ik ben mega fan van Chaudfontaine fusion, heerlijk mineraal water met een frisse twist van citrus en munt. Ik ben ik al meerdere keren op persreis naar Chaudfontaine (in België) geweest. Zo leek het mij leuk, om The Lemon Kitchen te verbinden aan dit merk en tegelijkertijd op de draaidagen wat lekkers te drinken hebben. Chaudfontaine was zelf ook enthousiast en zo heb ik een hele lading gekregen met verfrissende Chaudfontaine fusion! Heb jij ze gespot in het filmpje!? Oh en dat gouden truitje wat ik in het laatste shot aan had, die komt van Class For Less. Dit is de kledingwinkel van de nicht van Ritch en zit in Houten. 

Publieksprijs!

Ja echt geweldig! Wat een eer! Er kon gestemd worden en daarna heb ik met grote voorsprong gewonnen! Het was een mooi avontuur en ik ben iedereen dankbaar die mij geholpen heeft. Ik ben heel benieuwd naar de reacties op mijn commercial en ik ben blij dat het helemaal naar mijn wens is. Zoals sommige misschien weten, ben ik enorm perfectionistisch en kritisch haha!

Ik hoor graag wat jullie ervan vinden!

Volg The Lemon Kitchen!
Facebook klik hier!
Instagram klik hier!

Ben je nu nieuwsgierig geworden naar mijn verhaal? Lees dan het interview met de HAS , waar ik mijn verhaal heb toegelicht. 

Print Friendly, PDF & Email
on 12 mei 2018

Gefeliciteerd met de publieksprijs. Leuke ervaring lijkt me

on 12 mei 2018

Wat super gaaf dat je een eigen bedrijfsvideo hebt!! Echt gaaf. Gefeliciteerd trouwens met de publieksprijs!

on 12 mei 2018

Dankjewel 🙂

on 12 mei 2018

Wat ontzettend gaaf. Absoluut verdiend, wat een mooie commercial.

on 12 mei 2018

Allereerst gefeliciteerd met de Publieksprijs! Meer dan verdiend!!!

Supertof dat je een eigen bedrijfsvideo hebt! En ook goed gemaakt inderdaad! Heb hem gekeken maar echt complimenten!

on 12 mei 2018

Prachtig jadis!!!! ?

on 12 mei 2018

Gefeliciteerd met deze geweldige prijs! En wat gaaf dat je een eigen bedrijfsfilm hebt gemaakt.

on 12 mei 2018

Van harte gefeliciteerd! Daar mag je trots op zijn. Gaaf hoor!

on 12 mei 2018

De video is echt top? heel mooi gedaan en ook de beelden zijn super❤️

on 12 mei 2018

Super film
Super cast
Super fruit
Super award

Super Jadis
Super Lemon Kitchen

on 12 mei 2018

Wauw Jadis! Wat super tof! Gefeliciteerd met de prijs. En het filmpje is top, mooie beelden. Beelden zijn verfrissend, alles komt goed bij elkaar. Mijn complimenten!??

on 12 mei 2018

Leuke video! En gefeliciteerd met je prijs.

on 12 mei 2018

Van harte gefeliciteerd! Wat een mooie jurk heb je ook aan, lijkt me heel bijzonder om zo’n chique prijs uitreiking mee te maken.

on 12 mei 2018

Gefeliciteerd! Ik zag het voorbij komen op Instagram 🙂 Wat zag je er weer prachtig uit!

on 12 mei 2018

Te gek zeg! gefeliciteerd! Wat zag je er mooi en stralend uit. Echt een ervaring!

on 12 mei 2018

Prachtig. Super leuk eindresultaat.

on 13 mei 2018

Gefeliciteerd lady! Mooie video zie liefde en passie in je video

on 13 mei 2018

Wat een leuke video en gefeliciteerd met je prijs.

on 13 mei 2018

Prachtig!!!!

on 13 mei 2018

Prachtig lieverd. Wauw..!!!

on 13 mei 2018

Wauw, gefeliciteerd zeg! Dat heb je knap gedaan. Ik ben echt onder de indruk, en wat zie je er prachtig uit in die jurk met dat mooie blonde haar!

on 13 mei 2018

Dankjewel!

on 13 mei 2018

Gefeliciteerd! Super knap

on 13 mei 2018

Proficiat!! Mooi filmpje! En prachtige jurk <3

on 13 mei 2018

Gefeliciteerd!!

on 13 mei 2018

Mooi feel good filmpje met bijna overal goede en slimme overgangen. De citroen blijft op een subtiele manier de hoofdrol spelen. Het tempo had wat mij betreft wat hoger kunnen liggen of wat afwisselender mogen zijn.
Felice http://www.vrouwenpower.nl

on 13 mei 2018

Gefeliciteerd met de prijs! Gaat helemaal goed komen met jou, geloof ik…. 🙂

on 13 mei 2018

Lief! Dankjewel

on 13 mei 2018

Gefeliciteerd!

on 13 mei 2018

Wauw, heel erg gaaf!! Super leuk idee ook van het filmpje! Tof gedaan!

on 13 mei 2018

Whoehoe gefeliciteerd! Ik vind je filmpje erg mooi en duidelijk. Leuk gedaan!

on 13 mei 2018

Lief! Bedankt 🙂

on 14 mei 2018

Mooi filmpje! En gefeliciteerd met de prijs! Alles ziet er top uit!

on 14 mei 2018

Gefeliciteerd, super gaaf zeg! Wat een leuke commercial is het geworden!

on 14 mei 2018

Wat een leuke opdracht. Ik vind je commercial heel goed gelukt!

on 14 mei 2018

Wauw, wat leuk om te lezen dit! Gefeliciteerd. De commercial ziet er echt geweldig uit Jadis! 🙂

on 15 mei 2018

Wauw wat gaaf joh, gefeliciteerd! Je commercial is erg mooi geworden!

on 16 mei 2018

Woow.. Gaaf! Gefeliciteerd. Hele leuke commercial heb je gemaakt

http://dhini.nl

on 16 mei 2018

Gave commercial! Het ziet er echt super goed uit 🙂

on 16 mei 2018

Gefeliciteerd en wat is het mooie commercial geworden!:)

on 16 mei 2018

Zeker een geslaagde commercial! Je mag er trots op zijn!

on 16 mei 2018

Knap gedaan! Gefeliciteerd!!

on 18 mei 2018

Wat een prachtige jurk!! Gefeliciteerd, zeker om trots op te zijn!

on 19 mei 2018

Oh wauw wat een ontzettend mooi filmpje! Echt goed gedaan en wat geweldig dat je met zulke professionals hebt mogen werken! Top!

on 19 mei 2018

Waaaauw proficiat! Je hebt er hard voor gewerkt dus je verdient die prijs dubbel en dik!

on 23 mei 2018

Gefeliciteerd met het behalen van deze prijs. Altijd meegenomen toch!

on 25 mei 2018

Zo’n publieksprijs vind ik vaak ook nog extra waardevol. Want vaak moet je het toch van het publiek hebben uiteindelijk.

on 25 mei 2018

Superleuk en ook professioneel gedaan zeg! Mag je terecht trots op zijn meid!

on 25 mei 2018

Ik was al zo nieuwsgierig naar de commercial, maar het is ontzettend mooi geworden. Wat een prestatie zeg, GEFELICITEERD met de publieksprijs.

on 25 mei 2018

Wow, gave commercial is het geworden. Mooi, dat beeld van het kind Jadis, verzot op lemon, en daarna jou weer in beeld. Proficiat, ook met de prijs natuurlijk!

on 25 mei 2018

Wat een fijne commercial

on 25 mei 2018

gefeliciteerd !

http://www.vrouwenpower.nl

on 26 mei 2018

Proficiat met je prijs!!

on 27 mei 2018

Super gaaf dat je hebt gewonnen! Gefeliciteerd!

on 1 juni 2018

Gefeliciteerd! Het is dan ook een leuk filmpje geworden! Cool dat je dit zelf gemaakt hebt! ?

Write a comment:

*

Your email address will not be published.