+31 6 41 72 88 77 info@thelemonkitchen.nl

Jaa! Daar is hij dan mijn commercial! Het was een super leuk traject om een eigen filmpje te bedenken, te maken en door zo veel lieve mensen geholpen te worden! Ik ben mega trots op het eindresultaat. Het is bijzonder om in 1,5 minuut je verhaal en concept neer te zetten en tegelijkertijd jezelf te blijven. Voor mij was het vooral belangrijk dat mijn passie voor fris vanaf jongs af aan én mijn 3 elementen (recepten, styling en fotografie) uitgelicht werden. Ik heb vervolgens mijn lieve nichtje gevraagd om mij in het klein te spelen, ook zij is gek op citroen! Mijn zus Jeri, die mijn moeder speelde zie je helemaal in het begin van het filmpje en aan het einde van het filmpje zie je ook nog mijn andere zus Sanya. Een kleine familie commercial! Speciale dank aan Klaar & Kees Media die gefilmd én geëdit hebben.

Life is sharing

Ik zeg heel vaak ‘life is sharing’ en dat meen ik ook. Ik vind het fijn om mooie momenten te delen met mensen waar ik om geef. Natuurlijk vind ik het jammer dat mijn vriend Ritch niet aanwezig kon zijn tijdens de opnames en het gala. Maar hij zit in Amerika voor voetbal en dat is ook super speciaal! Zoals je ziet in de aftiteling heb ik met veel professionals samengewerkt. Zo heeft een goede vriend van mij Luc geholpen met de regie, samen met mijn zus Sanya. Zijn de prachtige beelden geschoten door Klaar & Kees Media. De muziek is gemaakt door Guyllaume Wibowo en ik heb zelf ingezongen (geneuried) en ingesproken. Jaa, zingen is vanaf jongs af (ook) een een passie van mij! Zo heb ik in het gerecht wat centraal staat in het filmpje de olijfolie gebruikt van Neolea, die vind ik oprecht de allerlekkerste! 

Waarom heb ik deze commercial gemaakt?

Ik zit nog een paar weken op school (HAS Food Innovation) en ik volg een apart afstudeertraject: Topklas ondernemen. Ik studeer af met mijn eigen bedrijf The Lemon Kitchen. Nu zijn er bepaalde competenties die je moet behalen en sinds dit jaar is een bedrijfsfilm een grote opdracht. Je krijgt een buddy aangewezen en de rest is aan jezelf. Ik heb deze kans met beide handen aangegrepen, zo mijn netwerk ingeschakeld en vrienden en familie. Om tot een mooi eindresultaat te komen! 

Waar was het Gala?

In de Verkadefabriek tijdens het City Food Film festival. We hadden een mooie zaal met een bar en goud/gele gordijnen. Het paste perfect bij mijn filmpje. Aan het einde van alle filmpjes werden er prijzen uitgereikt door de Sponsoren en Juryleden. Een van de juryleden is Björn eigenaar van Intelligentia ICE (lekkerste ijs en bonbons verkrijgbaar) en van de sponsorgroep zat o.a. de Rabobank en verspillingsfabriek aan tafel. 

Sponsoring 

Ik ben mega fan van Chaudfontaine fusion, heerlijk mineraal water met een frisse twist van citrus en munt. Ik ben ik al meerdere keren op persreis naar Chaudfontaine (in België) geweest. Zo leek het mij leuk, om The Lemon Kitchen te verbinden aan dit merk en tegelijkertijd op de draaidagen wat lekkers te drinken hebben. Chaudfontaine was zelf ook enthousiast en zo heb ik een hele lading gekregen met verfrissende Chaudfontaine fusion! Heb jij ze gespot in het filmpje!? Oh en dat gouden truitje wat ik in het laatste shot aan had, die komt van Class For Less. Dit is de kledingwinkel van de nicht van Ritch en zit in Houten. 

Publieksprijs!

Ja echt geweldig! Wat een eer! Er kon gestemd worden en daarna heb ik met grote voorsprong gewonnen! Het was een mooi avontuur en ik ben iedereen dankbaar die mij geholpen heeft. Ik ben heel benieuwd naar de reacties op mijn commercial en ik ben blij dat het helemaal naar mijn wens is. Zoals sommige misschien weten, ben ik enorm perfectionistisch en kritisch haha!

Ik hoor graag wat jullie ervan vinden!

Volg The Lemon Kitchen!
Facebook klik hier!
Instagram klik hier!

Ben je nu nieuwsgierig geworden naar mijn verhaal? Lees dan het interview met de HAS , waar ik mijn verhaal heb toegelicht. 

Jadis Schreuder

Jadis Schreuder

Eigenaresse at The Lemon Kitchen
Mijn naam is Jadis Schreuder, eigenaresse van The Lemon Kitchen. Van jongs af aan verwonderd door alle smaken van de wereld. Gek op citrusvruchten met de biologische citroen in het speciaal. Het kernwoord 'fris' zie, voel & proef je overal in terug. Allemaal eigen recepten, styling & fotografie.
Jadis Schreuder

Blijf op de hoogte!
Maandag & vrijdag nieuwe recepten, minimaal 1 vegetarisch

vegetarisch Italiaans 3-gangenmenu met citroen www.thelemonkitchen.nl

Nieuwsbrief

Share This