Echt een verwennerij, asperges kan ik blijven maken. Van mijn vriend hoeft het niet wekelijks, maar ik zet in deze aspergetijd het liefste een paar keer per week asperges op tafel. Asperges met garnaaltjes & citroensaus is een simpel gerecht, maar erg lekker! Het zoute en ziltige van de garnaaltjes past heel goed bij de asperges en het fris-romige van de citroensaus. Je ziet hieronder het makkelijke recept!
Asperges zijn eindeloos te combineren
Serveertip: naast een witte fris-volle wijn is verse dille is ook erg lekker bij dit gerecht! Wil je er echt een hoofdgerecht van maken? Serveer er dan wat aardappeltjes uit de oven bij.
Asperge seizoen en de recepten zijn oneindig! Dit is een makkelijk recept en superlekker als voorof licht hoofdgerecht. Onlangs maakt ik een ander witte asperge recept met zalm en Hollandaisesaus. Ook een verslavend lekker recept!
Ik kan er dus geen genoeg van krijgen! Afgelopen tijd ben ik vooral veel met groene asperges aan de slag gegaan. Maak bijvoorbeeld Italiaans met burrata en citroen of lekker Aziatisch met gember en citroen. Er zijn nog veel meer variaties mogelijk, dus binnenkort zet ik een favorieten rijtje op de website.
Blijf op de hoogte van Jadis haar culinaire website & gelijknamig kookboek
Blijf op de hoogte
Blijf op de hoogte
3 reacties
Heerlijk lente/zomer gerecht,mooie combinatie Een aanrader
Lekker recept deze combinatie ken k nog niet.