Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.
6 reacties
Ziet er heerlijk uit en met vis heb je de thermapen wel nodig want gaat snel te ver waardoor het te droog wordt.
top!! wat goed dat dit voor die prijs kan
gaaf receptje, gaan we vanavond maken.
Hi, bij de ingrediënten staat knolselderij, maar in de bereiding heb je het over pastinaak. Kan allebei lekker zijn volgens mij, maar is een beetje verwarrend.
Hi Nelise, je hebt helemaal gelijk dit moet natuurlijk knolselderij zijn. Ik heb net voor het uitwerken van dit recept met pastinaak gekookt, dus bedankt voor je scherpe blik. Gelijk aangepast. Ga je het maken?
Dat ziet er lekker uit en fijn dat dit dus maar €15,- kost