Zoals jullie wellicht eerder hebben gezien of gelezen ben ik helemaal weg van alles wat krokant is. Zo zijn bitterballen en andere mega crunchy snacks favoriet. Wekelijks deel ik vegetarische recepten op de website. Luxe borrelplank met vega bitterballen & kruidendip is een inspiratie recept. Als flexitariër vind ik het zó tof dat Kwekkeboom nu ook vegetarische bitterballen in het assortiment heeft! Op 1 oktober wanneer het Wereld Vegetarisme Dag is, worden deze vega bitterballen officieel geïntroduceerd. Benieuwd hoe je deze luxe borrelplank met vega bitterballen & kruidendip maakt? Bekijk dan hieronder het borrel recept!
Ik heb ze geproefd en ze hebben een mega krokante korst mét een smaakvolle vulling. Hier mis je dus geen vlees! Superhandig als je geen frituur in huis hebt maar wel een airfryer, dan kan je deze vega bitterballen alsnog maken! Je ziet steeds vaker dat er meer en meer vegetarische opties komen. En wie houdt er nou niet van een lekkere bitterbal!?
Serveertip: lekker met een glas wijn of een ander verfrissend drankje erbij!
Volgen jullie The Lemon Kitchen al op Facebook, Instagram & Pinterest?
Dit recept is in samenwerking met Kwekkeboom gemaakt.
Wil je nog meer borrel inspiratie? Maak dan eens een Vegetarische Borrelplank met Honingtomaten.
Blijf op de hoogte van Jadis haar culinaire website & gelijknamig kookboek
Blijf op de hoogte
Blijf op de hoogte
2 reacties
Ikzelf eet geen vlees en ben altijd blij als ik leuke recepten tegen kom zoals de vega bitterbal. Lijkt mij heerlijk.